«Μαλλιά κουβάρια» ή αλλιώς πάρτι Ραπουνζέλ: Ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι που ζητά η κόρη σας

Υπέροχες ιδέες για ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων με θέμα τη Ραπουνζέλ!

«Μαλλιά κουβάρια» ή αλλιώς πάρτι Ραπουνζέλ: Ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι που ζητά η κόρη σας

Η κόρη σας λατρεύει αυτό το διάστημα ο,τιδήποτε έχει σχέση με τη Ραπουνζέλ. Βλέπει σχεδόν κάθε μέρα την ταινία «Μαλλιά κουβάρια» και ο,τιδήποτε ζητάει για δώρο έχει να κάνει με την αγαπημένη της ηρωίδα.

Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια από την ηλικία των 3 ετών και μετά περνάνε φάσεις. Τη φάση «Frozen», τη φάση «Ραπουνζέλ», τη φάση «Σοφία η πριγκίπισσα» και ούτω καθεξής. Αν λοιπόν οι μικρές σας περνάνε τη φάση «Ραπουνζέλ» είναι σίγουρο ότι θα σας ζητήσουν το πάρτι που θα τους ετοιμάσετε να έχει θέμα την αγαπημένη τους ηρωίδα και εσείς επειδή χατίρια δεν χαλάτε στο μικρό σας (ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες) θα πρέπει να κάνετε αυτό που ζήτησε, πραγματικότητα!

Εμείς για να σας βοηθήσουμε (κοριτσομαμάδες είμαστε, κάτι ξέρουμε παραπάνω) ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε υπέροχες ιδέες. Μαμάδες που οργάνωσαν ένα τέτοιο πάρτι πριν από εσάς και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στα social media, χρησιμοποιώντας στα σχόλιά τους το hastag #tangledparty.

Οι ιδέες υπέροχες. Τόσο για τη διακόσμηση και την τούρτα όσο και για τα δωράκια ή τα γλυκάκια που θα κεράσετε τα παιδιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις ιδέες που βρήκαμε για εσάς. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουν ώστε να διοργανώσετε και εσείς με τη σειρά σας το δικό σας πρωτότυπο πάρτι.

Διαβάστε επίσης:
Παιδικό πάρτι γενεθλίων Μακουίν - Υπέροχες ιδέες για να εντυπωσιάσετε (pics)

Παιδικό πάρτυ σε πισίνα: 33 ιδέες για πρόσκληση, διακόσμηση και τούρτα (pics)

Ήρωες με πιτζάμες: Super ιδέες για πάρτι γενεθλίων με θέμα τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved