Όλγα Λαφαζάνη: Το «ευχαριστώ» και το συγκινητικό μήνυμα προς τη μητέρα της (pic)

Ό, τι πιο τρυφερό διαβάσαμε σήμερα!

Όλγα Λαφαζάνη: Το «ευχαριστώ» και το συγκινητικό μήνυμα προς τη μητέρα της (pic)

Η Όλγα Λαφαζάνη επέστρεψε στις 21 Απριλίου στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο της Ναταλίας Γερμανού όπου συμμετέχει, μετά από περίπου 1 μήνα απουσίας της.

Στις 6 Μαρτίου η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα ονομάσουν Γιώργο και έκτοτε βρισκόταν στο σπίτι φροντίζοντας το νεογέννητο μωρό της. Όμως, αυτές τις πρώτες ημέρες στο σπίτι δεν ήταν μόνη. Η μανούλα της Γεωργία, είχε έρθει στην Αθήνα για να την βοηθήσει. Όπως θα έκανε άλλωστε οποιαδήποτε μανούλα για το παιδί της.

Θέλοντας η Όλγα να την ευχαριστήσει για όλη αυτή τη φροντίδα που έδειξε και την βοήθεια, με αφορμή την ημέρα της γιορτής της μητέρας της Γεωργίας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την παρακάτω φωτογραφία με αυτό το μήνυμα: «Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξα 2 μήνες πριν, μόλις είχες έρθει στην Αθήνα για να μας βοηθήσεις με την εγκυμοσύνη, τη γέννα, τη μικρή, όπως κάθε φορά που σε χρειάζομαι! Στα άγχη μου, στα νεύρα μου, στις χαρές μας, στις αγωνίες , στα ξενύχτια ... παντού εκεί!!! Και κάθε φορά πριν καν πω πως σε θέλω δίπλα μου, είσαι ήδη εδώ!!! Για όλα αυτά και άλλους εκατοντάδες λόγους σε λατρεύουμε εγώ και τα εγγόνια σου!!! Χρόνια πολλά πολύτιμη μανούλα μου!!! Σ αγαπάμε πολύ».

Διαβάστε επίσης:
Όλγα Λαφαζάνη: Αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της ευχήθηκε «Καλό μήνα» στους φίλους της (pic)

Όλγα Λαφαζάνη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της μέσα από το μαιευτήριο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved