GPS για να μην χάνεις το παιδί σου!‏

Με όλα αυτά τα κρούσματα απαγωγής παιδιών, που όλο και αυξάνονται, πόσες φορές δεν έχουμε αγχωθεί σε κάποια βόλτα με τα παιδιά, γιατί τα χάσαμε για λίγο από τα μάτια μας;

GPS για να μην χάνεις το παιδί σου!‏

Πόσες φορές οι μαμάδες που έχουν μεγαλύτερα παιδιά δεν έχουν κάνει άσχημες σκέψεις και εικασίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο παιδί τους επειδή έχει αργήσει να γυρίσει από το φροντιστήριο ή το σχολείο;

Ετσι λοιπόν φτιάχτηκε το GPS που εντοπίζει πού ακριβώς βρίσκεται το παιδί ανά πάσα ώρα και λεπτό. Αυτό το GPS αποτελείται από ένα ρολόι χεριού που είναι συμβατό με έναν φορητό δέκτη λήψης δεδομένων που το φοράει το παιδί και μοιάζει με ένα κοινό παιδικό ρολόι. Η συσκευή αυτή εντοπίζει γρήγορα και με ακρίβεια την θέση του παιδιού ακόμα και αν ο δέκτης έχει μεγάλη απόσταση από το ρολόι.

Η συσκευή είναι πολύ απλή στον χειρισμό. Απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί εντοπισμού στον δέκτη, αυτό θα εμφανίσει στην οθόνη την τοποθεσία και έτσι μπορείτε να γνωρίζετε πού ακριβώς θα βρείτε το παιδί σας.

Το άνετο ρολόι χειρός είναι σαν ένα απλό παιδικό ρολόι με όμορφο σχεδιασμό. Είναι αδιάβροχο, αντέχει σε κραδασμούς και πάνω του έχει ένα ειδικό κουμπί το οποίο όταν πατηθεί για περίπου 5 δευτερόλεπτα στέλνει σήμα στον δέκτη. Ετσι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορεί το παιδί να πατήσει το κουμπί και να σταλθεί σήμα ώστε να ενημερωθούν οι γονείς του ότι τους χρειάζεται.

Ο φορητός δέκτης έχει μια οθόνη με χάρτη, όπως είναι το GPS αυτοκινήτου. Σας δείχνει πού βρίσκεται το παιδί σας αλλά σας δείχνει και οδηγίες για το πώς να πάτε προς αυτή την κατεύθυνση. Αν έχετε δύο παιδιά μπορείτε με ένα μόνο φορητό δέκτη να εντοπίζετε που βρίσκονται και τα δύο.

Ενα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι ακόμα κι αν το παιδί βρίσκεται μέσα σε κάποιο κτίριο, μπορεί να εντοπιστεί. Η μπαταρία του κρατάει έως και 3,5 μέρες ενώ το ρολόι βγαίνει σε ροζ και σε μπλε χρώμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved