Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Η αγάπη τους μέσα από 20 υπέροχες φωτογραφίες

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Συμφωνείτε;

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Η αγάπη τους μέσα από 20 υπέροχες φωτογραφίες

Η χθεσινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε αφορμή για το σημερινό μας άρθρο.

Μια φωτογραφία που δείχνει πραγματικά την τρυφερότητα, την αγάπη και τον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλο. Μετά από 14 χρόνια γνωριμίας και δύο παιδιά, ανάμεσά τους δεν έχει αλλάξει τίποτε όλα αυτά τα χρόνια, κάθε άλλο. Νιώθουν το ίδιο σκίρτημα, όπως εκείνο το πρώτο σκίρτημα που ένιωσε ο ένας για τον άλλο το καλοκαίρι του 2004 στην παραλία της Χαλκιδικής όταν το βλέμμα τους συναντήθηκε για πρώτη φορά.

sissi xristidou thodoris marantinis 18

Ήταν καρμικό να γνωριστούν οι δυο τους. Τουλάχιστον έτσι έχει πει πολλάκις η όμορφη παρουσιάστρια. Το φλερτ ανάμεσά τους υπήρχε πριν γίνουν οι δυο τους ζευγάρι και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία, απλά πήγαν αυτή τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο.

Το «άλλο» επίπεδο δεν άργησε να φέρει το γάμο λίγα χρόνια μετά και τα δύο παιδιά. Παιδιά που γεννήθηκαν από παράφορο και τρελό έρωτα που είχε (και έχει) ο ένας για το άλλο.

Σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει είτε ο ένας, είτε ο άλλος αυτή η αγάπη και αυτός ο έρωτας φαίνεται. Το βλέμμα τους, το χαμόγελό τους, δείχνει ότι η αγάπη τους είναι μεγάλη. Φαίνεται πως ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, έχουν βρει τη μυστική συνταγή της ευτυχίας και αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο γάμος τελικά δεν σκοτώνει τον έρωτα...

Δείτε τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε τόσο από το λογαριασμό στου Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram όσο και από το λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου. Θα δείτε και εσείς πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους.

Διαβάστε επίσης:
Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (pics)

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η σχέση μου με τον Θοδωρή είναι παθιασμένη, καρμική…»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved