Για αυτό η Kate Middleton γέννησε και έφυγε την ίδια μέρα από το μαιευτήριο

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς μια απορία την είχαμε...

Για αυτό η Kate Middleton γέννησε και έφυγε την ίδια μέρα από το μαιευτήριο

Τη Δευτέρα (23 Απριλίου) το πρωί, στις 11.01 π.μ, η Kate Middleton γέννησε ένα υγιές αγόρι, περίπου 3.600 κιλά. Επτά ώρες μετά, η ίδια και ο πρίγκιπας William έφυγαν από την κλινική St. Mary's και γύρισαν στο σπίτι τους στο Παλάτι Kensington.

pistopoiitiko gennisis morou kate middleton

Η ολιγόωρη διαμονή της στην κλινική δεν θύμισε σε τίποτε μια κλασσική γέννα. Οι μαμάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο μένουν τουλάχιστον μιάμιση μέρα στο μαιευτήριο, οι Αμερικανίδες μαμάδες συνήθως μένουν δύο μέρες στο μαιευτήριο ενώ οι Ελληνίδες μαμάδες, όπως εμείς για παράδειγμα μένουμε 3-5 μέρες στο μαιευτήριο.

Για ποιο λόγο λοιπόν, η Δούκισσα έφυγε τόσο γρήγορα από την κλινική; Η γρήγορη αναχώρησή της οφείλεται στην εξάσκηση, (η Kate έμεινε στο νοσοκομείο πάνω από 10 ώρες στη γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte και μια νύχτα στη γέννηση του πρίγκιπα George) και σε μερικούς ακόμη λόγους.



Με το πλήθος και τους φωτογράφους έξω από το παράθυρό της, η κουρασμένη μαμά σίγουρα θα μπορούσε να κοιμηθεί πιο άνετα στο σπίτι της. Επίσης, ίσως να ήθελε να μην διαταράξει την ησυχία των άλλων μαμάδων που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπως σημειώνει το Harper Bazaar.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως, είναι ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν το πλεονέκτημα μιας ιατρικής ομάδας 20 ατόμων. Ο σύμβουλος μαιευτήρας Guy Thorpe-Beeston και ο σύμβουλος γυναικολόγος Alan Farthing επέβλεπαν τον τοκετό της Kate και σύμφωνα με την Telegraph, παιδίατροι, αναισθησιολόγοι μαίες, τεχνικοί εργαστηρίων και άλλοι ιατρικοί ειδικοί παραμένουν standby σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, πολλές πηγές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως η Vogue πίστευαν ότι η Kate θα γεννούσε στο σπίτι, ώστε να αποφύγει τους ρεπόρτερ και τους φωτογράφους. Οι φήμες την ήθελαν να θέλει να περάσει χρόνο με το νεογέννητο και την οικογένειά της χωρίς να χρειάζεται να εμφανιστεί αμέσως στο κοινό.

Φυσικά, η οικογένεια τελικά επέλεξε να πάει στην κλινική και να εμφανιστεί στο πλήθος και τους φωτογράφους που περίμεναν απ' έξω για την καθιερωμένη φωτογράφηση. Αν και η Kate φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα κατά την έξοδό της από την κλινική, σίγουρα τώρα φοράει τις άνετες πυτζάμες της και απολαμβάνει τις στιγμές με το νεογέννητο μωρό της.

Πηγή: Goodhousekeeping.com

Διαβάστε επίσης:

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte στο μαιευτήριο με τον μπαμπά τους (pics)

Kate Middleton: Οι τρεις έξοδοι της από το μαιευτήριο είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Το χρονικό της τρίτης εγκυμοσύνης της Kate Middleton

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved