Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ταξιδευτές»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ταξιδευτές» ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2017 στο Αγρίνιο.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ταξιδευτές»

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ είναι:

Εργαστήρια Πειραμάτων, Θεατρικής Αγωγής, Ζωγραφικής, Κουκλοθεάτρου, Παραμυθιού, Μουσικής, Κηπουρικής, Μαγειρικής, Μουσικοκινητικής, Κατασκευών, Animation, Εισαγωγής στις Ξένες Γλώσσες, Ρομποτικής lego, Παιδικός Κινηματογράφος κ.ά.

Στο ΚΔΑΠ λειτουργούν καθημερινά απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών, που ξεκινούν το Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο. Το κάθε τμήμα παρακολουθούν 10 μέχρι 15 μαθητές και η κατανομή τους σ’ αυτά γίνεται ανάλογα με την ηλικία τους.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών είναι δωρεάν (χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ).

Σκοπός του ΚΔΑΠ είναι η καθημερινή απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ταξιδευτές» λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 1 :30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. τους χειμερινούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι το ωράριο λειτουργίας είναι από το 8.30 π.μ. – 4.30 μ.μ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved