Kate Middleton: Οι τρεις έξοδοι της από το μαιευτήριο είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Η Kate Middleton βρίσκεται στην πριγκιπική της οικία κι εμείς προσπαθούμε να συνέλθουμε από το… deja vu!

Kate Middleton: Οι τρεις έξοδοι της από το μαιευτήριο είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Μόλις 10 ώρες παρέμεινε στην ιδιωτική κλινική St Mary’s η Kate Middleton, η οποία έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της στις 11 το πρωί (ώρα Αγγλίας) την Δευτέρα 23/4. Κι αυτή είναι η μόνη σημαντική διαφορά σε σχέση με τις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της, αφού τα κοινά και οι ομοιότητες είναι πολλές. Ειδικά, στο κομμάτι της εξόδου από το μαιευτήριο, οι ομοιότητες είναι τόσες, που μας τρομάζουν (που λέει ο λόγος), ενώ αναρωτιόμαστε αν και εδώ υπάρχει Πρωτόκολλο, που πρέπει να τηρείται πιστά!

Για παράδειγμα και στις τρεις εξόδους, το πριγκιπικό ζευγάρι ακολούθησε πιστά ίδιες κινήσεις, ίδιες χειρονομίες, ίδια στάση του σώματος και το έκαναν και στις τρεις περιπτώσεις με τόσο αυθορμητισμό, που μία σύγχυση την πάθαμε. Ποιανού πριγκιπικού μωρού, την έξοδο από μαιευτήριο παρακολουθούμε; Και δεν είναι υπερβολή. Όλα τους ήταν τόσο ίδια μεταξύ τους.

Ακόμη και ο κόσμος, που βρέθηκε έξω από την κλινική, δεν είχε μεγάλη έμπνευση, βλέποντας κλασικά σημαιούλες να κυματίζουν, κουκλάκια, πανό με μηνύματα λατρείας και χάρτινες μάσκες του πριγκιπικού ζεύγους. Με τη διαφορά ότι στη γέννηση του τρίτου πριγκιπικού μωρού, ήταν λιγότεροι. Να υποθέσουμε ότι οι υπόλοιποι κρατάνε τις δυνάμεις τους για τον επικείμενο γάμου του πρίγκιπα Harry; Ενδεχομένως.

Και οι ομοιότητες δε σταματάνε, εδώ. Αν και η Kate Middleton έφυγε μέσα στην ημέρα στις δύο τελευταίες γέννες (στον πρίγκιπα George παρέμεινε ένα βράδυ στην κλινική, επειδή διήρκησε πολλές ώρες ο τοκετός), τα μεγαλύτερα αδέλφια έδωσαν το «παρών» τους στο μαιευτήριο. Όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Charlotte, ο μπαμπάς τους πρίγκιπας William πήγε στο σπίτι, και πήρε τον 2χρονο τότε, George. κι επέστρεψαν αγκαλιά. Το ίδιο συνέβη και τώρα. Πήγε στο σπίτι κι επέστρεψε με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Όπως στη γέννηση του πρίγκιπα George, έτσι και στη γέννηση του δεύτερου πρίγκιπα, η έξοδος είχε έντονο άρωμα… Diana. Κι αυτό, διότι η Kate Middleton και στις δύο εξόδους επέλεξε φορέματα στα ίδια χρώματα με της αείμνηστης πεθεράς της (γαλάζιο στην πρώτη, κόκκινο στην τρίτη). Και ναι, ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα με μία άλλη ομοιότητα! Και στις τρεις εξόδους τα φορέματα είναι Jenny Packham.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery στιγμές και από τις τρεις εξόδους. Τις πανομοιότυπες, αλλά κι άλλες.

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Οι πρώτες εικόνες από την έξοδο της από το μαιευτήριο

Το χρονικό της τρίτης εγκυμοσύνης της Kate Middleton

Kate Middleton: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις τρεις εγκυμοσύνες της και κάνουμε τη σύγκριση (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved