Αυτή είναι σίγουρα η πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό!

Αυτή είναι σίγουρα η πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Ο Γιώργος Λιάγκας χθες (23/4) είχε την ονομαστική του γιορτή και δημοσίευσε την ωραιότερη και πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ποτέ (για εμάς) με τους δυο γιους του.

Η τρυφερότητα και η αγάπη που έχει για τα δυο μικρά του (που μεγάλωσαν πολύ έχουμε να πούμε) αγγελούδια φαίνονται στο χαμόγελό του. Οι αγκαλιές και τα φιλιά των παιδιών του δείχνουν πόσο πολύ τον αγαπάνε και πόσο πολύ τα αγαπάει.

«Οι πιο ωραίες ευχές...», σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία και όχι άδικα. Γιατί, αν δεν είναι οι πιο ωραίες ευχές για τη γιορτή σου, των παιδιών σου... τότε ποιες είναι;

Ο 48χρονος δημοσιεύσει τακτικά φωτογραφίες από με τον Δημήτρη και τον Γιάννη Λιάγκα. Τα δύο αγόρια που σήμερα είναι 7 ετών (Γιάννης) και 4 ετών (Δημήτρης) αντίστοιχα, λατρεύουν όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και την κολύμβηση που έχει «έρωτα» και ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο παρουσιαστής για την κολύμβηση.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιους τους καθώς και μερικές ακόμη φωτογραφίες με τον Γιάννη και τον Δημήτρη Λιάγκα!

Διαβάστε επίσης:
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ο γιος τους Γιάννης μεγάλωσε πολύ και παίζει bowling (photos)

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τι θέλει να γίνει ο Γιαννάκης της όταν μεγαλώσει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved