Η Pippa Middleton θα γίνει μια υπέροχη μαμά - Ορίστε 4 λόγοι (pics)

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Pippa Middleton κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου!

Η Pippa Middleton θα γίνει μια υπέροχη μαμά - Ορίστε 4 λόγοι (pics)

Η Pippa έγινε γνωστή μέσα από το γάμο της αδερφής της, Kate Middleton και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Τότε από τη σκιά της αδερφής της πέρασε στο φως και έκτοτε τα Μέσα άρχισαν να ασχολούνται με περισσότερο ενδιαφέρον μαζί της.

Πριν ένα χρόνο η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου στο Μπερκσάιρ, James Matthews. Παρανυφάκια στον γάμο της; Μα φυσικά τα λατρεμένα της ανίψια και μελλοντικοί διάδοχοι του θρόνου.

H Pippa Middleton και ο σύζυγός της ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Πηγή από το κοντινό οικογενειακό τους περιβάλλον ανέφερε: «Πάντα ήθελαν να επεκτείνουν την οικογένειά της, από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά το γάμο τους!».

Πόσο έτοιμη όμως είναι η Pippa να γίνει μητέρα;

Μάλλον αρκετά! Πριν έρθει στη ζωή της το δικό της μονάκριβο αγγελούδι της, είχαν έρθει στη ζωή της τα δύο της ανίψια και μελλοντικοί διάδοχοι του θρόνου. Ο πρίγκιπας George και η Πριγκίπισσα Charlotte. Ορίστε μερικοί λόγοι στην παρακάτω gallery που την κάνουν υπέροχη θεία και που θα την κάνουν ακόμη πιο υπέροχη μαμά.

Διαβάστε επίσης:
Pippa Middleton: Αυτό είναι το πρωινό που δεν θα φάει ποτέ στη ζωή της

Ποιες είναι οι… μικρές πριγκίπισσες της φωτογραφίας μαζί με τον μπαμπά τους;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved