Απίθανες ιδέες διακόσμησης και όχι μόνο, με τις πατουσίτσες του μωρού σας

Αφήστε παντού το… αποτύπωμα της μικροσκοπικής πατούσας του μωρού σας!

Απίθανες ιδέες διακόσμησης και όχι μόνο, με τις πατουσίτσες του μωρού σας

Η μικρή πατουσίτσα, αλλά και το χεράκι - που δεν χορταίνετε να φιλάτε, όταν είναι το παιδί είναι μωρό - μεγαλώνουν χωρίς να το καταλάβουμε. Και μας απομένει η ανάμνηση και η μωρουδίστικη μυρωδιά. Ωστόσο, μπορείτε να κρατήσετε το αποτύπωμα από το πατουσάκι ή το χεράκι του μωρού σας και κάθε φορά που θα το κοιτάζετε, θα ταξιδεύετε στους πρώτους μήνες της μητρότητας.

Πλέον, τα αποτυπώματα της πατουσίτσας ή της μικροσκοπικής παλάμης του μωρού μπορούν να γίνουν υπέροχες κορνίζες, πόστερ, στολίδια ή διακοσμητικά πιάτα. Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες, παίρνοντας το αποτύπωμα του μωρού με κατάλληλα και ακίνδυνα για το μωρό, υλικά και να δημιουργήσετε απίθανα σχέδια.

Μπορείτε, επίσης, με το αποτύπωμα να φτιάξετε τα προσκλητήρια για τη βάφτιση ή να το βάλετε στα μπαλόνια που θα χρησιμοποιήσετε στη βάφτιση. Επίσης, αν θέλετε να τα έχετε καθημερινά μαζί σας, μπορείτε να βάλετε το αποτύπωμα πάνω στην κούπα του καφέ σας. Και πάντα, υπάρχει η ιδέα του τατουάζ, αφού τελευταία όλο και περισσότεροι γονείς κάνουν τατουάζ το αποτύπωμα του παιδιού τους, είτε την πατουσίτσα είτε το χεράκι του.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery απίθανες ιδέες και διαλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Και αν θέλετε περισσότερες ιδέες, μπορείτε να τις ανακαλύψετε στο Instagram και στο hashtag #babyfootprint

Διαβάστε επίσης

Δημιουργήστε υπέροχα καδράκια με τις πατουσίτσες του μωρού σας!

Φτιάξτο μόνη σου: Χειροποίητα προσκλητήρια για retro βάπτιση με βέσπες και αεροπλανάκια!

Φτιάξτε το προσωπικό σας σκαμπό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved