Η γνωστή σχεδιάστρια γέννησε το γιο της δύο μέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς της

Από το πένθος στη χαρά, για την ισχυρή οικογένεια της Αμερικής!

Η γνωστή σχεδιάστρια γέννησε το γιο της δύο μέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς της

Μία ζωή «έφυγε» και μία νέα ζωή ήρθε στον κόσμο. Δύο μέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η γνωστή σχεδιάστρια γέννησε το γιο της. Και σύσσωμη η ισχυρή οικογένεια της Αμερικής βιώνει τα δύο αντίθετα συναισθήματα, αυτό του πόνου, που προκαλεί μία ανθρώπινη απώλεια και αυτό της ευτυχίας, όταν έρχεται στον κόσμο μία νέα ζωή!

davidlauren 4

Η Lauren Bush Lauren γέννησε τον δεύτερο γιο της, μόλις δύο μέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς της, Barbara Bush, η οποία έφυγε πλήρης ημερών, στα 92 της χρόνια. Η εγγονή της (κόρη του γιου της Neil και ανιψιά του πρώην Προέδρου της Αμερικής, George H.W.Bush) και ο σύζυγός της David Lauren (γιος του διάσημου σχεδιαστή Ralph Lauren) έγιναν και πάλι γονείς, σε μία δύσκολη περίοδο για την οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/BhzGnFLAnGI/

Ωστόσο, ο ερχομός του γιου τους (το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο τον, 2χρονο James) σκόρπισε χαρά σε όλους. μάλιστα, ο ευτυχής παππούς Neil Bush με ένα συγκινητικό μήνυμα καλωσόρισε στον κόσμο τον εγγονό του, Max. Αλλά και ο David Lauren ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, ανεβάζοντας στο Intagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού, συνοδεύοντας την με τρυφερές ευχές.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, σε μία χλιδάτη τελετή στο Κολοράντο.

Διαβάστε επίσης

Η διάσημη ηθοποιός ήταν έγκυος και γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα - Η πρώτη φώτο με το μωρό

Η Jenna Bush αποκάλυψε στο shower party της οτι ο παππούς Bush ζωγράφισε το δωμάτιο του μωρού!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved