Παιδικό πάρτι γενεθλίων Μακουίν - Υπέροχες ιδέες για να εντυπωσιάσετε (pics)

Αν το μικρό σας αγγελούδι έχει τρέλα με τον Μακουίν και την τρελοπαρέα του, τότε τι καλύτερο από το να του οργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τον αγαπημένο του ήρωα κινουμένων σχεδίων.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων Μακουίν -  Υπέροχες ιδέες για να εντυπωσιάσετε (pics)

Αυτό σας ζήτησε ο μικρός σας και αυτό θα πρέπει να φτιάξετε, τελεία και παύλα! Του αρέσουν τα αυτοκίνητα και θέλει τους αγαπημένους του ήρωες για να διασκεδάσουν όχι μόνο οι φίλοι του, αλλά και το ίδιο.

Ο Μακουίν (Mcqueen) είναι ίσως το πιο γνωστό αυτοκίνητο καρτούν. Τα αγόρια από τη στιγμή που θα δουν τις ταινίες του, λατρεύουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την τρελοπαρέα που που βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, στις προκλήσεις, στις εντάσεις, στις σκανδαλιές.

Πώς θα οργανώσετε ένα υπέροχο πάρτι με θέμα τον Μακουίν;

Αρχίστε από την οργάνωση και τις προσκλήσεις

Μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας τις προσκλήσεις. Βρείτε μια όμορφη φιγούρα στο διαδίκτυο με τον Μακουίν και φτιάξτε τη δική σας μοναδική πρόσκληση. Αν δεν θέλετε να τις εκτυπώσετε για να τις μοιράσετε στα παιδιά υπάρχει και η διαδικτυακή αποστολή. Ζητήστε το email των γονιών των παιδιών που θα προσκαλέσετε και στείλτε την πρόσκλησή σας διαδικτυακά.

Διακόσμηση χώρου

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα. Ψάξτε λοιπόν να βρείτε πιάτα, ποτήρια, κουτάλια και πιρούνια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντιλα, σημαιάκια και ό,τι άλλο χρειάζεστε με σχέδιο τον αγαπημένο Μακουίν.

Δωράκια που μπορείτε να κάνετε δώρο στα παιδιά ως αναμνηστικά

Οι ιδέες μας πολλές:

  • Κράνοι για ποδήλατο
  • Μικρά αυτοκινητάκια Μακουίν
  • Μπλουζάκια με τον Μακουίν
  • Μπαλονια με τον αγαπημένο ήρωα
  • Σφραγίδες με τον Μακουίν
  • Μολύβια με αυτοκίνητα
  • Γόμες σε σχήμα ρόδας

Φαντασία να έχετε και οι ιδέες είναι σίγουρα πολλές. Εμείς για να σας βοηθήσουμε ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε φωτογραφίες μαμάδων που διοργάνωσαν με επιτυχία το πάρτι των παιδιών τους με θέμα τον Μακουίν.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δείτε τις ιδέες που βρήκαμε στο hastag #Mcqueenbirthdayparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved