Κοντεύει να γεννήσει, ακόμη γυμνάζεται και δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της (pics&vid)

Τι και αν σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και δεν παύει να γυμνάζεται!

Κοντεύει να γεννήσει, ακόμη γυμνάζεται και δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της (pics&vid)

Και στις 4 εγκυμοσύνες της ακολουθούσε το ίδιο πρόγραμμα. Γυμναζόταν με ή χωρίς ψηλοτάκουνα και έδειχνε στις διαδικτυακές της φίλες πώς να προσέχουν και να φροντίζουν το σώμα τους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

Ο λόγος για τη Hilaria Baldwin, τη σύζυγό του γνωστού ηθοποιού Alec Baldwin. Όπως θα δείτε τόσο στα βίντεο παρακάτω όσο και στις φωτογραφίες δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και μάλιστα γυμνάζεται ακόμη και με αυτά, καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τις γυναίκες να μην φοράνε ψηλά παπούτσια στην εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/BhcfLwsgHzh/

Στις προηγούμενες κυήσεις της γυμναζόταν μέχρι λίγο πριν μπει στην αίθουσα τοκετού. Το ίδιο κάνει και τώρα. Η γνωστή γυμνάστρια λατρεύει τον σύζυγό της και την οικογένειά της. Πολλοί στο παρελθόν την έχουν κρίνει αρνητικά, λέγοντας ότι ο μόνος λόγος που κάνει παιδιά είναι επειδή έχει βάλει στο μάτι την περιουσία του Alec Baldwin. Αυτά τα σχόλια αναζωπυρώθηκαν μόλις έγινε γνωστή η είδηση της 4ης εγκυμοσύνης. Τότε η ίδια ξέσπασε γράφοντας στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα και γλυκά μηνύματα, σχετικά για το νέο μωρό που περιμένουμε. Διάβασα αρκετά από αυτά, όπως για το γιατί αποκτούμε τόσα παιδιά και δεν σας κρύβω ότι με έκαναν να γελάσω... Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για καθαρά θρησκευτικό θέμα... Να απαντήσω, πως όχι δεν είναι! Κάποιοι λένε επειδή θέλω όλα τα λεφτά του Alec... Τα μωρά είναι ούτως ή άλλως ακριβά, έτσι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτή η σκέψη βγάζει νόημα. Επιπλέον, όπως κάθε παντρεμένου ζευγαριού, τα παιδιά είναι δικά μας. Μετά από 7 χρόνια που είμαστε μαζί, 5 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και περίπου 4 παιδιά (δεν θα τελειώσουμε ποτέ;), ορίστε η απάντηση γιατί κάνουμε παιδιά. Γιατί είναι χαριτωμένα και φέρνουν χαρά σε ένα σπίτι. Επιπλέον, νιώθω ότι χρειάζεται να πολλαπλασιάσουμε τον κόσμο μας με μια νέα γενιά από πραγματικά καλούς ανθρώπους. Οι μικροί μου Baldwinitos, είναι τόσο καλές ψυχές και ελπίζω να συνεχίσουν να μεγαλώνουν και να κάνουν αυτό τον κόσμο καλύτερο μέρος!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια τη Hilaria να γυμνάζεται φορώντας τα τακούνια της.


https://www.instagram.com/p/BhKnIz-gOUh/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved