Ρομαντικά χτενίσματα για τις μαμάδες στη βάπτιση του παιδιού τους (pics)

Απίθανες ιδέες για να είστε εντυπωσιακές στη βάπτιση του παιδιού σας!

Ρομαντικά χτενίσματα για τις μαμάδες στη βάπτιση του παιδιού τους (pics)

Η βάπτιση του παιδιού είναι ένα σημαντικό και ιδιαίτερα συγκινητικό γεγονός για τους γονείς. Για τη μαμά ακόμη περισσότερο, αφού πέρα από το άγχος (και τον πανικό που παθαίνουμε, γιατί να το κρύψουμε;) την ημέρα του μυστηρίου, έχει και το τρέξιμο για την οργάνωση της.

Ωστόσο, βασικό κομμάτι είναι και η εμφάνιση της μητέρας. Η Άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχεται, είναι οι δύο εποχές που γίνονται οι περισσότερες βαφτίσεις. Μάλιστα, οι βαπτίσεις γίνονται, κυρίως, το πρωί, οπότε και η εμφάνιση της μαμάς θα πρέπει ταιριάζει με τις ώρες αυτές. Κι επειδή το μυστήριο της βάπτισης περικλείει έναν ρομαντισμό και η Άνοιξη ως εποχή είναι ρομαντική, είναι περισσότερο ταιριαστό να κινείται σε αυτό το στυλ και η εμφάνιση της μητέρας.

Αν, λοιπόν, βαφτίζετε το παιδάκι σας και ψάχνετε ιδέες για χτενίσματα (που είναι βασικό κομμάτι στην εμφάνιση, αφού μπορεί να την απογειώσει ή να την καταστρέψει), βρήκαμε για εσάς απίθανες ιδέες. Δείτε στην παρακάτω photo gallery ρομαντικά χτενίσματα (για μακριά κυρίως μαλλιά) και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Και αν θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες, πηγαίνετε στο Instagram στο hashtag #hairstyleconfessions.

Διαβάστε επίσης

Είστε καλεσμένη σε γάμο; Ιδού 10 απίθανα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε (pics)

Δεκαεπτά μοντέρνα χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερες (pics)

Θέλετε να αλλάξετε τα μαλλιά σας; Πάρτε ιδέες από διάσημες κυρίες της showbiz

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved