Η Pink και άλλες διάσημες μαμάδες που έχουν αναδειχτεί οι ομορφότερες του πλανήτη

Ποιος είπε ότι με τη μητρότητα, παύεις να είσαι μία όμορφη, σέξι, επιθυμητή και δυναμική ως γυναίκα;

Η Pink και άλλες διάσημες μαμάδες που έχουν αναδειχτεί οι ομορφότερες του πλανήτη

Τις τελευταίες δεκαετίες, η αμερικανική έκδοση του περιοδικού People, αναδεικνύει την ομορφότερη γυναίκα και τον ομορφότερο άνδρα της χρονιάς. Κι έχει, πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και όλοι περιμένουν με αγωνία να δούνε τους μεγάλους νικητές και κατά πόσο συμπίπτουν με τις προτιμήσεις του κοινού.

Τα κριτήρια δεν είναι αποκλειστικά η εμφάνιση και η σέξι εικόνα, αλλά ένα συνολικό πακέτο, που περιλαμβάνει την ομορφιά σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την προσωπικότητα. Στοιχεία, που σίγουρα σε κάνουν ακαταμάχητο. Φέτος, ως η «ομορφότερη γυναίκα της χρονιάς» αναδείχθηκε η Pink.


https://www.instagram.com/p/Bht7YbRl2Xf/



Για κάποιους, η επιλογή ήταν έκπληξη, για άλλους, όμως, όχι. Είπαμε, είναι ένα συνδυαστικό πακέτο και μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να μην είναι η κλασική καλλονή, είναι σίγουρα, όμως, μια δυναμική γυναίκα. Και μαμά δυο παιδιών, της 6χρονης Willow και του μόλις 16 μηνών Jameson. Και είναι μία μαμά, κοντά στα παιδιά της, έχοντας μια τρυφερή σχέση μαζί τους, αν και δεν είναι λίγες φορές, που έχουν συζητηθεί κάποιες δηλώσεις της σχετικά με τη μητρότητα.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, η Pink δεν είναι η μοναδική μαμά που κατέκτησε τον τίτλο «της ομορφότερης γυναίκας». Άλλες 11 διάσημες μαμάδες βρέθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού People, αποδεικνύοντας ότι η μητρότητα δεν σε κάνει λιγότερο επιθυμητή ή δυναμική γυναίκα.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, ποιες είναι οι υπόλοιπες διάσημες μαμάδες. Τα εξώφυλλα είναι από το site του περιοδικού, people.com

Διαβάστε επίσης

Pink: Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά των social media σε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες (pics)

Οι πιο στυλάτες μαμάδες και κόρες του Hollywood

Διάσημες κόρες εξηγούν πώς είναι να μεγαλώνεις με διάσημη μαμά (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved