Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το Baby shower party έκπληξη που της ετοίμασαν οι φίλες της (pics & vid)

Οι φίλες της, της έκαναν την ωραιότερη έκπληξη!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το Baby shower party έκπληξη που της ετοίμασαν οι φίλες της (pics & vid)

Ένα baby shower αποκλειστικά για εκείνη για να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη της και το που σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα.

Μπορεί το baby shower party να είναι ένα trend φερμένο από το εξωτερικό αλλά πολλές μαμάδες στη χώρα μας, διάσημες και μη, διοργανώνουν πάρτι για να γιορτάσουν αυτό το Θείο Δώρο.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν, έζησε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι χθες Τετάρτη 18 Απριλίου. Οι φίλες της, διοργάνωσαν για εκείνη και της έκαναν την πιο ωραία έκπληξη σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής αφήνοντάς τη στην κυριολεξία, (θα το δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί) με το στόμα ανοιχτό..

Μπαλόνια, τούρτα, cupcakes, λουλούδια, βεγγαλικά, όλα στην απόχρωση του ροζ, δημιούργησαν ένα υπέροχο girly περιβάλλον κάνοντάς τη να εκπλαγεί ευχάριστα. Η Φλορίντα, δεν γνώριζε τίποτα και αυτό ήταν που έκανε αυτή την έκπληξη μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Από κοντά της δεν έλειπαν οι φίλες της, Νάνσυ Παραδεισανου και Τζο Λαζοπούλου, οι οποίες δημοσίευσαν και σχετικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Εκτός από τις φωτογραφίες των φίλων της όμως, δημοσίευσε και η ίδια κάποια στιγμιότυπα θέλοντας να τις ευχαριστήσει για αυτή την έκπληξη!

Επειδή όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από το baby shower party της Φλορίντας Πετρουτσέλι καθώς και βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved