Η γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της: «Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή»

Μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι υποφέρει από κάποιο είδος υπερθυρεοειδισμού, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε αργά το βράδυ γυμνή της φωτογραφία στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της: «Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή»

Ο λόγος που το έκανε; Απλός! Για να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που την κριτίκαραν για το βάρος της. «Δεν πρόκειται για ανορεξία. Έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου!», έγραψε η μητέρα δύο παιδιών κάτω από τη φωτογραφία της και συνέχισε, «Δεν ξέρω τι σκέφτεστε για εμένα... Έχω αδυνατίσει αρκετά αλλά δεν περίμενα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά με την υγεία μου!».

Η Jenny Mollen που τον Οκτώβριο έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της Lazlo, είπε την περασμένη Παρασκευή ότι ανακάλυψε μία διόγκωση στον λαιμό της που την έκανε να επισκεφτεί γιατρό να πάρει μια γνώμη.

Στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω η Mollen, ποζάρει γυμνή και έχει τυλίξει τα χέρια της γύρω από το στήθος της ώστε να δείξει πόσο έχει αδυνατίσει.

Όπως αποκάλυψε έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένει να βγουν οι αιματολογικές της εξετάσεις. Η ίδια αγωνιά, καθώς τα αποτελέσματα δεν θα βγουν όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της πριν το Σάββατο. «Ο γιατρός μου πιστεύει ότι πάσχω από τη νόσο Graves», ανέφερε.

Σύμφωνα με το Hashimoto.gr η νόσος του Graves είναι μια μορφή υπερθυρεοειδισμού και ταυτόχρονα ένα αυτοάνοσο νόσημα του θυρεοειδούς. Στη νόσο του Graves παράγονται υπερβολικές ποσότητες θυρεοειδικών ορμονών λόγω της ύπαρξης αντισωμάτων που συνδέονται στον υποδοχέα της TSH στο θυρεοειδή (TSH- R- Ab).

Η νόσος του Graves είναι η πιο συχνή μορφή υπερθυρεοειδισμού, δηλαδή υπερλειτουργίας του θυρεοειδούς και εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες. Σε περίπτωση υπερθυρεοειδισμού η θυρεοειδοτρόπος ορμόνη TSH είναι χαμηλή. Στο υπερηχογράφημα εμφανίζεται συνήθως διόγκωση του θυρεοειδούς, δηλαδή βρογχοκήλη ενώ ο αδένας απεικονίζεται ανομοιογενής με χαρακτηριστικές αλλοιώσεις, λόγω της παρουσίας των αντισωμάτων και της καταστροφής του θυρεεοιδικού ιστού.

Διαβάστε επίσης:

Δυσκολεύομαι να μείνω έγκυος; Μπορεί να φταίει ο θυρεοειδής μου;

Μετά την εγκυμοσύνη: Προβλήματα του θυρεοειδούς αδένα, από το γυναικολόγο του Mothersblog

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός δείχνει το σημάδι της καισαρικής τομής

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved