Παιδικό πάρτυ σε πισίνα: 33 ιδέες για πρόσκληση, διακόσμηση και τούρτα (pics)

Ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει και όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από τον Μάιο και μετά προετοιμάζονται για τα γενέθλιά τους.

Παιδικό πάρτυ σε πισίνα: 33 ιδέες για πρόσκληση, διακόσμηση και τούρτα (pics)

Αν θέλετε να διοργανώσετε κάτι ξεχωριστό και κάτι που θα θυμάται για πάντα το μικρό σας, δεν έχετε παρά να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό πάρτι με θέμα την πισίνα ή να το κάνετε ακόμη καλύτερα σε μια πισίνα.

Πώς όμως, μπορείτε να το οργανώσετε σωστά; Και τι πρέπει να κάνετε;

Χώρος για το πάρτι:

Κάντε μια έρευνα αγοράς από τώρα κιόλας. Βρείτε χώρους που έχουν πισίνα και που διαθέτουν το χώρο τους για παιδικά πάρτι. Πείτε τους για ποια μέρα ενδιαφέρεστε, την ώρα και πόσα άτομα θα έχετε. Ζητήστε να σας δώσουν τιμή με και χωρίς φαγητό.

Φαγητό και μπουφές:

Αν μπορείτε να φέρετε το φαγητό εσείς, ακόμη καλύτερα. Μπορείτε να ετοιμάσετε διάφορα finger foods για μετά το παιχνίδι στην πισίνα. Παρακάτω θα βρείτε όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον μπουφέ σας.

Δώρα για το πάρτι:

Αγοράστε σωσίβια και μπρατσάκια, ανάλογα τις ηλικίες των παιδιών. Έτσι θα τους κάνετε ένα ωραίο καλοκαιρινό δώρο και θα διασφαλίσετε την ασφάλειά τους μέσα στο νερό.

Προσκλήσεις για το πάρτι:

Οι προσκλήσεις θα πρέπει να έχουν θέμα καλοκαιρινό. Φοίνικες, νερό, άμμο, γοργόνες, δελφίνια, ακόμη και πειρατές γιατί όχι. Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε μερικές προτάσεις.

Τούρτα:

Η τούρτα είναι κάτι που το παιδί σας θα διαλέξει. Θέλει με ζαχαρόπαστα; Θέλει με σαντιγί; Θέλει με βουτυρόκρεμα; Όπως και να τη θέλει υπάρχουν επίσης υπέροχες ιδέες.

Αν δεν βρω χώρο με πισίνα τι γίνεται;

Υπάρχει η πιθανότητα, ο χώρος που θα βρείτε να μην είναι κοντά στο δικό σας μπάτζετ. Και για αυτό όμως, έχουμε τη λύση. Αν δεν μπορείτε να κάνετε το πάρτυ σε πισίνα, διακοσμήστε το σπίτι σας, το μπαλκόνι σας και την αυλή σας σε καλοκαιρινό θέμα. Αν έχετε τη δυνατότητα (σε κήπο, πυλωτή) μπορείτε να φουσκώσετε μια μεγάλη πισίνα ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ή να τους κάνετε δώρο νεροπίστολα.

Οι ιδέες, όπως και να έχει είναι πολλές. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται. Ακόμη και με μικρό οικονομικό κόστος.

Δείτε στην παρακάτω gallery ιδέες και προτάσεις που βρήκαμε στο Instagram για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτι σε πισίνα και όχι μόνο!

Δείτε επίσης:
Ήρωες με πιτζάμες: Super ιδέες για πάρτι γενεθλίων με θέμα τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

Παιδικό πάρτι με θέμα το μπαλέτο: Ιδέες για τούρτες και διακόσμηση

Τούρτες γενεθλίων και ιδέες διακόσμησης με θέμα το ποδόσφαιρο

Παιδικό πάρτι γενεθλίων σε κήπο: Τριάντα ιδέες για να το οργανώσετε (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved