Δεν πρόλαβε να γεννηθεί η κόρη της σταρ και ήδη έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Έχουν τρελαθεί μαζί της και ήδη προετοιμάζουν το έδαφος στα social media για να την υποδεχτεί!

Δεν πρόλαβε να γεννηθεί η κόρη της σταρ και ήδη έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μαμά, πριν μερικά 24ωρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram ανακοινώνοντας το όνομά της και ήδη της έχει δημιουργήσει δικό της λογαριασμό που μάλιστα ακολουθείται (μέχρι στιγμής) από 119.000 followers.

instagram true thomson

Τον λογαριασμό της True Thomson κοινοποίησε η χαρούμενη για 9η φορά γιαγιά, Kris Jenner στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο τέλος του δικού της ποστ. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει δεκάδες ροζ μπαλόνια να αιωρούνται και σχολίασε: «Είμαι κατενθουσιασμένη που υποδέχομαι την πολύτιμη εγγονή μου True!!! Το αστείο του ονόματός της; Το όνομα του παππού μου, από την πλευρά του πατέρα μου ήταν True Otis Houghton....Το όνομα του μπαμπά μου ήταν Robert True Houghton... οπότε είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που η Khloe ονόμασε την κόρη της True!!! #lovebug #familytradition #family @true».

Η φωτογραφία της γιαγιάς Kris, ήρθε λίγα μόλις λεπτά μετά το ποστ της Khloe στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Τώρα, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας όχι μόνο στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς της αλλά και του δικού της προσωπικού λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν μαμά και γιαγιά στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Khloe Kardashian: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα, που κατέληξε σε προδοσία (pics)

Αυτή είναι η επόμενη γενιά της οικογένειας Kardashian

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved