Khloe Kardashian: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Khloe Kardashian: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Η 33χρονη σταρ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσάκι πριν μερικές ημέρες και μόλις πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία αποκαλύπτοντας το όνομα που διάλεξε για τη μικρούλα!

«Το μικρό μας κοριτσάκι, True Thompson, στην κυριολεξία έχει κλέψει τις καρδιές μας και είμαστε γεμάτοι με ΑΓΑΠΗ. Είναι τεράστια ευλογία να υποδέχομαι αυτό τον άγγελο στην οικογένεια. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν πραγματικά "True"!», έγραψε η Khloe Kardashian κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τα ροζ μπαλόνια και λουλούδια να έχουν γεμίσει το δωμάτιό που βρίσκεται, δίνοντας έτσι τέλος και στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε διάσταση με τον γνωστό αθλητή μετά το σκάνδαλο!

Η μικρούλα True έφτασε στον κόσμο ζυγίζοντας 3 κιλά και με ύψος μόλις 50,30 εκατοστά. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Khloe, ενώ για τον παίχτη του NBA το δεύτερο καθώς έχει ακόμη έναν γιο από προηγούμενη σχέση του, τον 16 μηνών Prince Oliver.

Η γιαγιά Kris Jenner επιβεβαίωσε την γέννηση του 9ου εγγονιού της στο Instagram την Πέμπτη 12 Απριλίου γράφοντας: «Ευλογημένη που γίνομαι γιαγιά για ακόμη μια φορά!». Τα νέα της γέννησης εκτός από τη γιαγιά επιβεβαίωσε και το Thompson που όπως ανέφερε έχασε την προπόνηση με την ομάδα του για να παρευρεθεί στο πλευρό της Khloe κατά τη διάρκεια του τοκετού!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Khloe, αποκάλυψε ότι δεν είχε βρει όνομα για το μωρό της αλλά σκεφτόταν τα αρχικά Τ και Κ.

Τα νέα του τοκετού ήρθαν αμέσως μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε εναντίον του 27χρονου αθλητή, όταν εθεάθη να φιλά στο στόμα διάφορες γυναίκες και μετά τη δημοσίευση του βίντεο που τον δείχνει να μπαίνει σε ξενοδοχείο με μια μελαχρινή.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα, που κατέληξε σε προδοσία (pics)

Αυτή είναι η επόμενη γενιά της οικογένειας Kardashian

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved