Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με την κούκλα κόρη της (pics)

Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι η κόρη έχει πάρει λίγη από την τρέλα της διάσημης μαμάς της!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με την κούκλα κόρη της (pics)

Η γνωστή ηθοποιός είχε πει πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Η Λήδα μου πήρε την τρέλα μου…αφού μαζί μου μεγάλωσε! Είναι 15 χρονών τώρα, ζει στη Νέα Υόρκη με τον μπαμπά της και πηγαίνει εκεί σχολείο… Εκείνη ήθελε να πάει… Η μαμά δε θα μπορούσε να πει "όχι" στα όνειρά της. Εγώ τα δικά μου όνειρα τα κυνήγησα. Την έχω έννοια που είναι μακριά αλλά δε θα σταματούσα τα όνειρά της…».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα επισκέφθηκε για τις μέρες του Πάσχα την κόρη της Λήδα και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Απολαμβάνοντας μία υπέροχη ημέρα στη Νέα Υόρκη με την κόρη μου. Λήδα απόλαυσε την κάθε στιγμή!», έγραψε η μανούλα κάτω από τη φωτογραφία που μας έδειχνε την κόρη της που μεγάλωσε αρκετά, συνοδεύοντάς τη μάλιστα και με τα παρακάτω hastags. « #lithafoster #new #newyork #enjoy #joy #joy #daughter #daughters #beauty #beautiful #moments #moment #day #days #everything #everyone».

Στη φωτογραφία και οι δύο φορούν γυαλιά και η Ληδά φορά έντονο μπλε κραγιόν. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο. Πώς να μην είναι άλλωστε. Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρίσκεται κοντά στην κόρη της που λατρεύει και που της έχει αδυναμία και η κόρη έχει στο πλευρό της τη μανούλα.

Εκτός όμως, από αυτή τη φωτογραφία τόσο η Ματθίλδη όσο και η Λήδα, δημοσίευσαν κι άλλες φωτογραφίες στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες μαμάς και κόρης στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η μαμά δε θα μπορούσε να πει «όχι» στα όνειρά της»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω αφήσει στην άκρη τα προσωπικά μου για τη κόρη μου»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκε η κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved