Δείτε τι κάνουν έναν χρόνο μετά, οι αλμπίνο δίδυμες που μας καθήλωσαν με την ομορφιά τους (pics)

Οι δίδυμες, που μας καθήλωσαν με την ομορφιά τους!

Δείτε τι κάνουν έναν χρόνο μετά, οι αλμπίνο δίδυμες που μας καθήλωσαν με την ομορφιά τους (pics)

Ήταν πέρυσι, όταν γνωρίσαμε τις αλμπίνο δίδυμες από τη Βραζιλία. Η Lara και Mara Bawar ήταν 11 ετών και ήδη μετρούσαν έναν χρόνο στο χώρο του μόντελινγκ. Οι δύο αδελφές είναι από το Σάο Πάολο, ενώ οι γονείς τους έχουν καταγωγή από την Γουινέα Μπισάου.

Η παρουσία τους στον κόσμο του μόντελινγκ δεν πέρασε απαρατήρητη, για την ακρίβεια προκάλεσε αίσθηση, όπως και οι ίδιες οι διδυμούλες με την απόκοσμη ομορφιά τους. Πρόκειται για αλμπίνο δίδυμες κι αυτό ήταν που τράβηξε το ενδιαφέρον του Ελβετού φωτογράφου Vinious Terranova, ο οποίος άρχισε να φωτογραφίζει τη Lara και τη Mara.

Βάφτισε το πρότζεκτ «Floras Raras» (σπάνια λουλούδια), θέλοντας να δείξει πόσο πραγματικά όμορφη μπορεί να είναι η διαφορετικότητα. «Η τέχνη μου αντιπροσωπεύει την ομορφιά στη διαφορετικότητα, καθώς και τις κυριολεκτικές και συμβολικές προεκτάσεις της ενδυνάμωσης» είχε δηλώσει. Οι δίδυμες αδελφές καθήλωσαν το κοινό με την ομορφιά τους και πολύ σύντομα απέκτησαν φανατικό κοινό, ενώ μεγάλοι Οίκοι μόδας τούς πρότειναν συνεργασία.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά τα δύο κορίτσια συνεχίζουν το ταξίδι τους στο χώρο της μόδας, με σημαντικές συνεργασίες. Ο λογαριασμός τους στο Instagram μετράει περισσότερους από 140 χιλιάδες followers, ενώ τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχουν είναι απλά εκπληκτικά, όπως και οι ίδιες.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τη Lara και τη Mara μέσα από φωτογραφήσεις που έχουν ανεβάσει στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Νεογέννητες διδυμούλες "κουβεντιάζουν" για πρώτη φορά (vid)

Αν το παιδί σας νιώθει διαφορετικό, διαβάστε του το παρακάτω άρθρο και θα νιώσει μοναδικό!

Αυτές οι δίδυμες έχουν ξετρελάνει το Instagram και έχουν πάνω από 207.000 followers. Μάθετε γιατί! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved