Όλγα Πηλιακη - Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε το απίστευτο νέο λουκ του γιου τους (pics)

Ο Μανωλάκης «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο τελευταίο live του Dancing with the stars.

Όλγα Πηλιακη - Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε το απίστευτο νέο λουκ του γιου τους (pics)

Μπορεί η μαμά Όλγα Πηλιάκη να κερδίζει σε κάθε live τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες στο παρκέ του show, όμως σε αυτό της Παρασκευής (13/4) ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο γιος της! Μόλις τελείωσε ο χορευτικός «μαραθώνιος» των ζευγαριών και η Όλγα Πηλιάκη αναδείχτηκε νικήτρια, πήγε ως είθισται στη θέση της δίπλα στην Ευαγγελία Αραβανή.

Τότε, ο μικρός Μανωλάκης έφυγε από την αγκαλιά του πατέρα του, Στέλιου Χανταμπάκη κι έτρεξε σε εκείνη της μαμάς του. η Όλγα Πηλιάκη τον αγκάλιασε με τρυφερότητα και προσπάθησε να τον επιστρέψει στο μπαμπά του, αλλά μάταια.


https://www.instagram.com/p/BgtZYvDh_tY/

Ο μικρός δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά της και με παρότρυνση του Αλέξη Κωστάλα τον πήρε μαζί της.Η σκηνή ήταν πραγματικά τρυφερή και αστεία με όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάνε σε γέλια. Ωστόσο τις εντυπώσεις «έκλεψε» και το νέο hairstyle του Μανωλάκη, με τον πιτσιρικά να κάνει εμφάνιση με κοτσιδάκια α λα ράστα! Πολύ μοντέρνος, τι λέτε;

Δείτε στην παρακάτω photo gallery το νέο λουκ, αλλά και περισσότερες φωτογραφίες του Μανωλάκη Χανταμπάκη με την οικογένειά του, από το Instagram.

Διαβάστε επίσης

Έλληνας παρουσιαστής πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στα Λουτρά Θερμοπυλών με την οικογένειά του (pics)

Λύγισε η Όλγα Πηλιάκη: «Ο θάνατος της αδερφής μου με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved