Με αυτόν τον τρόπο θα μάθει το παιδί σας να τρώει λαχανικά και φρούτα (pics)

Τέτοια γεύματα δεν έχετε ξαναδεί!

Με αυτόν τον τρόπο θα μάθει το παιδί σας να τρώει λαχανικά και φρούτα (pics)

Πραγματικά είναι υπέροχο να βλέπει κανείς δημιουργικούς γονείς. Γονείς που κάνουν τα πάντα για να κάνουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα.

Ένας από αυτούς τους δημιουργικούς γονείς είναι και η Laleh Mohmedi. Ο γιος της δεν έτρωγε υγιεινά γεύματα έτσι έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να το δελεάσει και να του δείξει ότι ακόμη και τα λαχανικά, τα φρούτα και ό,τι άλλο υγιεινό είναι νόστιμο, γευστικό και διασκεδαστικό.

dimiourgika piata me xaraktires kartoun 22

Αν και στο παρελθόν σας έχουμε δείξει αρκετά δημιουργικά πιάτα, αυτά είναι ίσως τα καλύτερα που έχουμε δει. Ο Απαισιότατος, τα στρουμφάκια, η Αρνίτσα από την ταινία Ζωούπολη, ο Μίκυ Μάους αλλά και οι πριγκίπισσες της Disney είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα και δημιουργικά της πιάτα.

Η Laleh διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και έχει πάνω από 104.000 followers. Τις υγιεινές συνταγές της μπορεί κανείς να τις βρει αναλυτικά και στο site της με τίτλο jacobsfooddiaries.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες δημιουργίες της και αν τα παιδιά σας δεν τρώνε υγιεινά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία από αυτές.

Διαβάστε επίσης:
Ιδέες για να διακοσμήσετε το φαγητό του παιδιού σας έτσι όπως δε φαντάζεστε! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved