Η Gwen Stefani κοκκινίζει από ντροπή, όταν μιλάει για τις φήμες ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της

Μια πλευρά της διάσημης τραγουδίστριας, που μάλλον δεν γνωρίζαμε.

Η Gwen Stefani κοκκινίζει από ντροπή, όταν μιλάει για τις φήμες ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της

Ή τουλάχιστον, δεν είχαμε δει έως τώρα. Η Gwen Stefani είναι ερωτευμένη και δε διστάζει να το δείξει και να το πει. Η σχέση της με τον Blake Shelton καλά κρατεί και το ζευγάρι κάνει σχέδια με το μέλλον. Και τα σχέδια αυτά, είναι η αφορμή για να κυκλοφορούν κάθε λίγο και λιγάκι φήμες ότι παντρεύονται.

Για την ακρίβεια, ο ξένος Τύπος μονίμως τους φέρνει έξω από την πόρτα της εκκλησίας, ενώ κατά καιρούς κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι περιμένουν παιδί. Τι απ’ όλα, όμως, ισχύει; Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη ρωτήσει, αν πράγματι παντρεύεται τον άνδρα, που ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο «Πιο σέξι της χρονιάς»!

Και η αντίδραση της Gwen Stefani, δεν θα λέγαμε ότι την περιμέναμε. Κοκκίνισε από ντροπή – ναι σαν κοριτσόπουλο – και με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε ότι ο γάμος δεν θα έρθει τόσο κοντά, όσο ακούγεται και γράφεται. Αλλά πριν απογοητεύσει τους φαν, συμπλήρωσε ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της «όλη την ώρα»! Πόσο γλυκό!!! Συμφωνείτε;

Δείτε στην παρακάτω photo gallery πόσο ερωτευμένοι και ταιριαστοί είναι, από προσωπικές στιγμές τους, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Gwen Stefani: Έχετε δει πρόσφατα τον γιο της;

Είναι έγκυος τελικά ή όχι η γνωστή τραγουδίστρια;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved