Kate Middleton: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις τρεις εγκυμοσύνες της και κάνουμε τη σύγκριση (pics)

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, είπαμε να συγκρίνουμε τις εγκυμοσύνες της.

Kate Middleton: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις τρεις εγκυμοσύνες της και κάνουμε τη σύγκριση (pics)

Από ώρα σε ώρα, η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Όχι μόνο η Μ. Βρετανία, αλλά και όλοι όσοι λατρεύουν το πριγκιπικό ζευγάρι, περιμένουν με αγωνία την άφιξη του νέου μέλους της Βασιλικής οικογένειας. Και περισσότερο περιμένουν να μάθουν το φύλο του μωρού, το οποίο έχουν παίξει μέχρι και στοίχημα! Αγόρι η κορίτσι; Σύντομα θα μάθουμε.

Μέχρι να έρθει η στιγμή αυτή, είπαμε να κάνουμε μία σύγκριση ανάμεσα στις τρεις εγκυμοσύνες της, βρίσκοντας διαφορές και ομοιότητες. Πάμε να δούμε κάποιες:

Και στις τρεις εγκυμοσύνες η Kate Middleton υπέφερε τους πρώτους μήνες από υπερέμεση κύηση, δηλαδή είχε έντονες ναυτίες. Και για το λόγο αυτό και τις τρεις φορές καθυστέρησε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων. Μάλιστα, οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις έγιναν και τις τρεις φορές στον τέταρτο μήνα σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

kate middleton 2



Η κοιλίτσα της στην πρώτη εγκυμοσύνη άργησε να φανεί, στις δύο επόμενες φάνηκε πιο νωρίς. Και είναι και πιο μεγάλες. Χμ. Λέτε να σημάνει κάτι αυτό;

Την πρώτη φορά, η δούκισσα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της. Στις επόμενες δύο και περισσότερο στην τρίτη, λόγω της εμπειρίας ήταν πολύ χαλαρή.

Και στις τρεις εγκυμοσύνες παρέδωσε μαθήματα στυλ.

kate middleton 9



Πραγματοποίησε υπέρκομψες εμφανίσεις, ενώ δε δίστασε να φορέσει στην τρίτη της εγκυμοσύνη σύνολα και φορέματα, που είχε βάλει στις δύο πρώτες.

Και τα τρία παιδιά επέλεξε να γεννήσει σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο St. Mary’s στο δυτικό Λονδίνο, όπου έχουν ήδη παρθεί έκτακτα μέτρα. Που σημαίνει ότι το μωρό καταφτάνει, με επικρατέστερη λένε ημερομηνία την 23η Απριλίου. Ανήμερα δηλαδή, της ονομαστικής του πρίγκιπα George.

Επίσης, η πριγκίπισσα Charlotte γεννήθηκε στις 2 Μάϊου, το 2015. Ο μεγαλύτερος αδελφός της, George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου το 2013. Για να δούμε το τρίτο παιδί, πότε θα έρθει στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Θαυμάστρια την «τσάκωσε» στο σούπερ μάρκετ και τη φωτογράφησε με το κινητό της

Η Kate Middleton ήταν η επιτομή του «maternity chic» στη σημερινή της εμφάνιση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved