Υπέροχες φωτογραφίες μωρών του «Ουρανίου τόξου» και η ελπίδα που φέρνουν (pics)

1 στις 4 εγκυμοσύνες καταλήγει σε αποβολή ή θνησιμότητα του βρέφους.

Υπέροχες φωτογραφίες μωρών του «Ουρανίου τόξου» και η ελπίδα που φέρνουν (pics)

Ο αριθμός είναι πραγματικά συγκλονιστικός. Όμως, η αποβολή ή η θνησιμότητα του βρέφους είναι πολύ πιο συχνό ως φαινόμενο, απ’ ο, τι ενδεχομένως να πιστεύουμε. Και είναι μία κατάσταση που μία οικογένεια και πολύ περισσότερο η μαμά τη βιώνουν με πόνο. Και πολλές δε νιώθουν άνετα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Μία φωτογράφος και νοσοκόμα, η Lisa Millerick έβγαλε μία σειρά φωτογραφιών με μωρά του «Ουρανίου τόξου», θέλοντας με τον πιο γλυκό τρόπο, να δώσει κουράγιο και ελπίδα στις οικογένειες, που έζησαν την απώλεια. Γιατί, τα μωρά του «Ουρανίου τόξου» είναι αυτό ακριβώς. Είναι τα μωρά που γεννιούνται λίγο μετά την απώλεια ενός προηγούμενου μωρού λόγω αποβολής, θνησιμότητας ή Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου.

Είναι το «ουράνιο τόξο» της ζωής, που βγαίνουν μετά από μία «καταιγίδα» και φέρνουν τη χαρά, τα χρώματα και το φως. Γι’ αυτό και τους έδωσαν το όνομα αυτό, και δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις πόσο σημαντικά είναι αυτά τα μωρά. Κι επειδή, η Lisa Millerick το γνωρίζει καλά, αποφάσισε να δημιουργήσει το πρότζεκτ αυτό, που αποτελείται από τρυφερές φωτογραφίες μωρών, θέλοντας να δώσει το μήνυμα στους γονείς που βίωσαν την απώλεια.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, κάποιες από τις φωτογραφίες.

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε εδώ:

Πηγή: www.boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Ο λόγος που δακρύζει αυτή η μαμά κατά τη διάρκεια του τοκετού μας κάνει να ανατριχιάζουμε (pics)

Πόση συγκίνηση: Μαμάδες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα «μωρά του Ουρανίου τόξου» (pics)

Εσείς γνωρίζετε γιατί κάποια μωρά ονομάζονται «μωρά του ουράνιου τόξου»;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved