Sandra Bullock: Οι φήμες για τρίτο παιδί και το δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές

Τα δημοσιεύματα για τρίτο παιδί.

Sandra Bullock: Οι φήμες για τρίτο παιδί και το δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν «φουντώσει» οι φήμες, που θέλουν την Sandra Bullock να υιοθετεί και τρίτο παιδί. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα γνωστού περιοδικού στην Αμερική, σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός είναι κοντά στο να γίνει και πάλι μαμά. Μάλιστα, αυτή τη φορά, δεν θα υιοθετήσει μόνη το παιδί, αλλά με τον σύντροφό της, Bryan Randall.

Sandra Bullock 2

Η Sandra Bullock έχει άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά, τον Louis και την Laila. Και η απόκτηση ενός τρίτου παιδιού ήταν στα σχέδια της. Ωστόσο, πηγή κοντά στην ηθοποιό διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα. Αν και αρκετοί κρατάνε κάποιες επιφυλάξεις, διότι και με την κόρη της Laila, είχε διαψευσθεί η πληροφορία ότι θα υιοθετούσε και δεύτερο παιδί και δύο μήνες μετά, απέκτησε τη μικρούλα.

Sandra Bullock 1



Πάντως, η Sandra Bullock άθελά της απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή. Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι είχε παντρευτεί κρυφά τον αγαπημένο της. Αν και διαψεύστηκαν από το περιβάλλον της, δεν πείστηκαν όλοι. Το ίδιο ισχύει και με το δημοσίευμα για την τρίτη υιοθεσία. Οπότε, δεν μένει, παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις!

Πηγή: Gossipcop

Διαβάστε επίσης

Παντρεύτηκε κρυφά η Sandra Bullock; Όλη η αλήθεια

Sandra Bullock: Αγόρασε ένα συγκλονιστικό σπίτι και σου έχουμε φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved