Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την υπέροχη κουζίνα του σπιτιού της και μείνετε άφωνοι (pics)

Πριν λίγες μέρες σας δείξαμε την κρεβατοκάμαρά της, τώρα ήρθε η ώρα να δείτε την εντυπωσιακή της κουζίνα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την υπέροχη κουζίνα του σπιτιού της και μείνετε άφωνοι (pics)

Αρκετά συχνά, η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Τις περισσότερες φορές ποζάρει μέσα ή έξω από το σπίτι της και πραγματικά μας εντυπωσιάζει το τρομερό γούστο που έχει και δεν σας κρύβουμε ότι ζηλεύουμε. Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από την ίδια καθώς πρόκειται, όπως έχουμε γράψει ξανά και στο παρελθόν, για μια φινετσάτη γυναίκα.

Αυτή η φινέτσα λοιπόν δεν θα γινόταν να μην αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα την κουζίνα της. Η αλήθεια είναι ότι η κουζίνα είναι το αγαπημένο δωμάτιο κάθε γυναίκας στο σπίτι. Εκεί μαγειρεύει και φτιάχνει γλυκά για τα παιδιά της ή πίνει το πρωί τον καφέ της. Το ίδιο συμβαίνει και με την Τατιάνα Στεφανίδου, που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από την κουζίνα της.

Άλλοτε μαγειρεύει για την οικογένειά της, άλλοτε για τους φίλους της και άλλοτε απολαμβάνει απλά τον καφέ της. Όπως και να έχει, είναι μια υπέροχη κουζίνα.

Δείτε τη και εσείς στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Τατιάνα Στεφανίδου: Οι υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της Λυδίας, από το ταξίδι στην Αγγλία (pics)

Τατιάνα Στεφανίδου: Είδαμε την κρεβατοκάμαρά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved