Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα, που κατέληξε σε προδοσία (pics)

Πώς ένας μεγάλος έρωτας κατέληξε σε μία μεγάλη προδοσία, μαζί και στη γέννηση ενός μωρού!

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα, που κατέληξε σε προδοσία (pics)

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η Khloe Kardashian, το πρωί της Πέμπτης (12/4) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Υπό άλλες συνθήκες στο αρχοντικό των Kardashian ο ερχομός του μωρού θα ήταν όλο χαρές και πανηγύρια. Τώρα, είναι όλο χαρές, έχουν και πανηγύρια, όμως, οι συνθήκες είναι παράξενες. Και το μωρό, που είναι/ήταν ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα (κι έτσι τον ζήσαμε σε όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών) γεννήθηκε σε μία παράξενη στιγμή των γονιών της.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, ούτε στην χειρότερη ή στον χειρότερο εχθρό δεν θα ευχόταν κανείς αυτό που συνέβη στην Khloe Kardashian, ακριβώς, λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο σύντροφός της, Tristan Thompson την απάτησε με άλλη γυναίκα κι εκείνη το έμαθε – φυσικά – τελευταία και μέσω του Τύπου! Υπάρχει χειρότερο σενάριο;


Η ίδια, η οικογένειά της και οι αμέτρητοι φαν της είναι μουδιασμένοι από την αποκάλυψη. Και πώς να μην είναι, αφού μόλις πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι ανέβαζε στα social media τρυφερές στιγμές τους, που αποκάλυπταν πόσο ερωτευμένοι είναι. Αλλά, φευ, η Khloe γι’ ακόμη μία φορά βιώνει την απιστία (και ο πρώην σύζυγός της Lamar Odom είχε παραδεχτεί ότι την είχε απατήσει όσο ήταν παντρεμένοι), αλλά αυτή τη φορά, περίμενε το πρώτο της παιδί και μάλιστα τις επόμενες μέρες. Και έπρεπε να παραμείνει ψύχραιμη.

khloe kardashian tristan thompson 3

Όσο για τους απ’ έξω; Το «τι έγινε, ρε παιδιά;» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή. Πώς, όμως, έφτασε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που ξεκίνησε από προξενιό, να τελειώσει άδοξα (αν δεν κάνει την έκπληξη η Khloe Kardashian και δώσει… συγχωροχάρτι) με ένα.. κέρατο; Μα, ο 25χρονος μπασκετμπολίστας δεν ήταν εκείνος, που από τις αρχές κιόλας της σχέσης τους ήθελε παιδιά; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου… Και του Tristan η καρδιά, σίγουρα είναι.. αγκινάρα, αφού νέα δημοσιεύματα υπαινίσσονται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που απίστησε!

Οι ημερομηνίες - ορόσημο της σχέσης τους

Εμείς ημερολόγιο δεν κρατάμε, αλλά εκεί το εξωτερικό, κρατάνε. Και αυτές είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες μίας σχέσης, που ως φαίνεται είναι «να ‘χαμε να θυμόμαστε»! Ιδού!

Αύγουστος ‘16

Το προξενιό κοινών φίλων πέτυχε και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

khloe kardashian tristan thompson 14



Σεπτέμβριος ‘16

Κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο πάρτι της Flo Rida. Τον ίδιο μήνα έκαναν και τις πρώτες τους κοινές διακοπές στο Μεξικό, δαμάζοντας τα κύματα. Τελικά, μόνο ο Tristan δεν… δαμάζεται!

Νοέμβριος ‘16

Η Khloe Kardashian ως καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αποκάλυψε ότι μένει κυρίως στο Κλίβελαντ, όπου ζει και αγωνίζεται ο σύντροφός της.

Πρωτοχρονιά του ‘17

Το ζευγάρι ανεβάζει την πρώτη του κοινή φωτογραφία στα social media, μοιράζοντας θερμές ευχές στους φαν. Πα-νι-κος!

Μάρτιος ‘17

Η Khloe γνωρίζει το αγόρι της στην οικογένεια.

Απρίλιος ‘17

Η Khloe δηλώνει έτοιμη να παντρευτεί ξανά, ενώ ναι, άκουσε να χτυπάει το βιολογικό της ρολόι. Τικ, τακ, τικ, τακ… μπουμ στο τέλος!


https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/

Δεκέμβριος ‘17

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε… περιμένουν παιδί! Η, δε, ανακοίνωση ιδιαίτερα συγκινητική!

Μάρτιος ‘17

«Είναι κορίτσι!!!». Σε επεισόδιο της σειράς μάθαμε και το φύλο του μωρού.


https://www.instagram.com/p/BhWevfUhk0r/



Απρίλιος ‘17

This is the end; Ο Tristan απάτησε με αγνώστων στοιχείων γυναίκα την ετοιμόγεννη Khloe. Η αποκάλυψη σόκαρε τους πάντες. Και να φανταστείτε ότι έγινε την επομένη από μία τρυφερή φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Khloe στο Instagram, όπου φιλούσε τον αγαπημένο της! Ειρωνεία ή κοροϊδία; Σίγουρα, το δεύτερο. Ε, Tristan;

12 Απριλίου 2018

Ήρθε στον κόσμο, σύμφωνα με το TMZ, η κόρη του ζευγαριού, σε νοσοκομείο έξω από το Κλίβελαντ. Ναι, εκεί όπου ζει ο Tristan. Και ναι, μαζί με την Kris Jenner, αλλά και την Kim Kardashian ήταν παρόντες στην πιο ευτυχισμένη αυτή στιγμή. Αν η γέννηση της μικρής, φέρει και τη δεύτερη ευκαιρία, θα δείξει!!!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery περισσότερες στιγμές του ζευγαριού, όπως τις δημοσιοποίησαν στα social media

Φωτογραφίες via Khloe Kardashian Instagram

Διαβάστε επίσης

Πρόωρες συσπάσεις για τη διάσημη μέλλουσα μαμά

Khloe Kardashian: Οι πιο γλυκές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, στα social media (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved