«Αυτή είναι η κόρη μου και γεννήθηκε μετά από 4 αποβολές», η συγκινητική ιστορία μιας μαμάς

Ένα μήνυμα ελπίδας προς όλες τις γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με μια αποβολή ή απώλεια βρέφους!

Μία Μαμά
«Αυτή είναι η κόρη μου και γεννήθηκε μετά από 4 αποβολές», η συγκινητική ιστορία μιας μαμάς

«H Rosario είναι η νεότερη κόρη μου. Είναι 2 ετών και είναι το μωρό μου του ουράνιου τόξου.

Μωρό του ουράνιο τόξου ονομάζεται το μωρό που γεννιέται μετά από μια αποβολή ή απώλεια βρέφους. Στον πραγματικό κόσμο, το όμορφο πολύχρωμο και λαμπερό ουράνιο τόξο έρχεται μετά από μια καταιγίδα και δίνει την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Το ουράνιο τόξο το εκτιμούμε περισσότερο ειδικά όταν έχουμε την εμπειρία μιας καταιγίδας.

Η καταιγίδα (η αποβολή) έχει ήδη συμβεί και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Τα σύννεφα υπήρχαν επάνω από την οικογένειά μου, αλλά ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο ήρθε να μας βγάλει από τη μιζέρια, τη θλίψη και το σκοτάδι.

Η Rosario γεννήθηκε μετά από 4 αποβολές. Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου το 2015, με φυσιολογικό τοκετό, 3.444 kg και 49 cm. Ήρθε στις ζωές μας και μας απέδιξε ότι κάθε δάκρυ που ρίξαμε και κάθε δυσκολία που αντιμετωπίσαμε άξιζε. Όταν την κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά, όταν τα μάτια μου αντίκρισαν τα δικά τους, επιτέλους θεραπεύτηκε η ψυχή μου!»

Αυτό ήταν το γράμμα που δημοσίευσε στο boredpanda.com η μητέρα της Rosario, Maria Presser συνοδεύοντάς το με τις υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της.

Όσες έχετε έρθει αντιμέτωπες με την ίδια καταιγίδα (αποβολή ή απώλεια βρέφους) μην απελπίζεστε. Πάρτε παράδειγμα από την ιστορία της Maria, σίγουρα μετά την καταιγίδα θα έρθει και στη δική σας ζωή το ουράνιο τόξο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

πηγή: boredpanda.com

Διαβάστε επίσης:

Ο λόγος που δακρύζει αυτή η μαμά κατά τη διάρκεια του τοκετού μας κάνει να ανατριχιάζουμε (pics)

Δείτε καρέ-καρέ τη γέννηση αυτού του μωρού - Απερίγραπτο φωτογραφικό άλμπουμ (pics)

Η ιστορία πίσω από αυτό το «μωρό του ουράνιου τόξου» θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved