Μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη βρήκε τον πιο τρυφερό τρόπο για να δεθεί με την κόρη της (pics)

Έφτιαξε για την κόρη της κοστούμια από τις πριγκίπισσες της Disney, για τους 12 πρώτους μήνες της ζωής της!

Μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη βρήκε τον πιο τρυφερό τρόπο για να δεθεί με την κόρη της (pics)

Η ιστορία της μαμάς αυτής είναι συγκινητική. Μόλις γεννήθηκε η κόρη της, η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη. Κι από ένα τυχαίο γεγονός, αστείο όπως το χαρακτηρίζει η ίδια, της γεννήθηκε η ιδέα για το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάθλιψη, αλλά και να δεθεί με την κόρη της.

Όταν η ίδια ήταν μικρή, η μαμά της τής είχε φτιάξει ένα κοστούμι της Ariel. Και τώρα σκέφτηκε να κάνει κι εκείνη το ίδιο. Για κάθε μήνα, από τον πρώτο χρόνο της ζωής της κόρης της, θα φτιάχνει κι από ένα κοστούμι πριγκίπισσας της Disney. Όπως εξηγεί, με αυτόν τον τρόπο και η ίδια θα μπορούσε να ήταν απασχολημένη με κάτι άλλο, που θα την έκανε να ξεχνιέται και να χαλαρώσει. Επίσης, ήταν και ένας τρόπος να δεθεί με την κόρη της, και μάλιστα διασκεδαστικός και δημιουργικός.

Έτσι και κάθε μήνα έφτιαξε υπέροχα κοστούμια και ας μην είναι επαγγελματίας μοδίστρα, όμως, τα έκανε με απέραντη αγάπη. Και κάθε μήνα φωτογράφιζε την κόρη της. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και σίγουρα συγκινητικό. Δείτε στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή: Boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Μουσικοθεραπεία και επιλόχειος κατάθλιψη

Μαμά αποτυπώνει την αγωνία της επιλόχειας κατάθλιψης με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved