Πρόωρες συσπάσεις για τη διάσημη μέλλουσα μαμά

Μετά τα άσχημα νέα φήμες τη θέλουν να γεννά πρόωρα!

Πρόωρες συσπάσεις για τη διάσημη μέλλουσα μαμά

Μετά την ξαφνική και αναπάντεχη αναστάτωση στη ζωή της, η ίδια θέλει να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

H Khloe Kardashian βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς αποκαλύφθηκε πως ο σύντροφός της, Tristan Thompson, την απατούσε όλο αυτό το διάστημα που είναι έγκυος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού People.com η μητέρα της πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά στην κόρη της στο Cleveland. «Η Kris βρίσκεται κοντά στην Khloe και την υποστηρίζει αφάνταστα. H Kim και η Kourtney θα φτάσει εκεί σε λίγες ημέρες. Προσπαθούν να τη βοηθήσουν να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της. Μόνος τους στόχος να πάρουν την Khloe από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούν και να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους στο LA!», ανέφερε πηγή από το κοντινό οικογενειακό τους περιβάλλον στο γνωστό site.

Από την πλευρά του τώρα το ΤΜΖ υποστηρίζει ότι η διάσημη μέλλουσα μαμά έχει πρόωρες συσπάσεις. Δεν μπορούν να γνωρίζουν όμως, αν προκλήθηκαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο ή υπήρχαν πριν.

Όλη η οικογένεια είναι τσατισμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα που στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι οι θεατές τον γιουχάρισαν.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η επόμενη γενιά της οικογένειας Kardashian

Khloe Kardashian: Οι πιο γλυκές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, στα social media (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved