Έτσι κοιμάται τα βράδια μια μαμά με δυο παιδιά - Το viral βίντεο που κοινοποιούν όλες οι μαμάδες

Το ωραιότερο και πιο ρεαλιστικό βίντεο που έχουμε δει ποτέ. Δείχνει ακριβώς πώς είναι ένα βράδυ μιας μαμάς!

Έτσι κοιμάται τα βράδια μια μαμά με δυο παιδιά - Το viral βίντεο που κοινοποιούν όλες οι μαμάδες

Η μητρότητα δεν τελειώνει το βράδυ που φεύγει ο ήλιος. Για την ακρίβεια μια μαμά συνεχίζει να είναι μαμά και το βράδυ όπως ακριβώς είναι μαμά και το πρωί.

Η Fitmomma4three ή αλλιώς Melanie Darnell το έδειξε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τοποθέτησε κάμερα στο υπνοδωμάτιό της και έδειξε για ποιο λόγο οι μαμάδες ξυπνούν κουρασμένες κάθε πρωί.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα φαίνεται η πραγματικότητα της μητρότητας και το τι περνάει μια μαμά κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι να ξυπνήσει.

«Ο άνδρας μου ταξιδεύει, ο 10 μηνών γιος μου δεν κοιμάται τα βράδια και ο 2 ετών γιος μου έχει ωτίτιδα», έγραψε η ίδια κάτω από το βίντεο. «Απλά για να καλύψω τη δική μου περιέργεια και μόνο, για να δω πόσο κοιμάμαι τελικά το βράδυ αποφάσισα να τοποθετήσω κάμερα στο υπνοδωμάτιό μου. Την επόμενη ημέρα έγινα μάρτυρας της δικής μου νύχτας!»

Στο βίντεο και περίπου κατά τις 10 το βράδυ η νεαρή μαμά, φαίνεται να κοιμάται μόνη στο κρεβάτι της. Λίγο αργότερα σηκώνεται και επιστρέφει στο κρεβάτι με τον 10 μηνών γιο της. Τον βάζει στο κρεβάτι να κοιμηθούν μαζί αλλά ο μικρός συνέχεια κουνιέται, δεν κοιμάται, σηκώνεται και κλωτσάει τη μαμά του.

Λίγο αργότερα η μαμά ξυπνάει από τα κλάματα του 2 ετών γιου της. Ο μικρός καταφθάνει στο δωμάτιό της και τον παίρνει αγκαλιά.

Το τι γίνεται μετά και το πόσες ώρες κοιμάται δεν θα σας το αποκαλύψουμε. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/BhLHkOKhshc/

Διαβάστε επίσης:

Μαμάδες, προσοχή! 4 σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε απεγνωσμένα ξεκούραση!

Οι αντιφάσεις της μητρότητας, σε μία απολαυστική ανάρτηση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved