Οι viral φωτογραφίες των πρόωρων δίδυμων δίνουν δύναμη σε άλλους γονείς

Ο Matt και η Sarah Ryan, περίμεναν αρκετές εβδομάδες μέχρι να φέρουν πίσω στο σπίτι τα μωρά τους από τη ΜΕΝΝ. Για την ακρίβεια 5 εβδομάδες.

Οι viral φωτογραφίες των πρόωρων δίδυμων δίνουν δύναμη σε άλλους γονείς

Τώρα ο επιθετικός της Αtlanta Falcons και η σύζυγός του, μιλούν για όλη εκείνη την δύσκολη αναμονή και ευχαριστούν όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει αυτή η αναμονή περισσότερο ανεκτή.

Στο Instagram η Sarah εξήγησε ότι έμεινα στο κρεβάτι από τον Ιανουάριο καθώς υπήρξαν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Μετά από 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο, τα δίδυμα αγόρια του ζευγαριού αποφάσισαν να εμφανιστούν νωρίτερα, όπως και η ίδια ανέφερε στο ποστ της. «Ήταν μικρά αλλά δυνατά και πάλεψαν όλο αυτό το διάστημα στην ΜΕΝΝ για να γυρίζουν υγιή στο σπίτι!».

Το πρώτο μωρό από τα δίδυμα, Marshall Thomas Ryan, πήγε στο σπίτι 5 εβδομάδες μετά ενώ ο John Matthew Ryan, μία εβδομάδα αργότερα. «Περιττό να πω ότι το να έχουμε τον Marshall και τον Johnny στο σπίτι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα και τον Matt. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες σε όλες τις νοσοκόμες και τους γιατρούς της ΜΕΝΝ, που φρόντισαν τα μικρά μας αγγελούδια!».

Η Sarah μέσα από το ποστ της ήθελε να δώσει δύναμη σε όλους τους γονείς που έχουν γεννήσει πρόωρα μωρά και που δεν επιστρέφουν στο σπίτι μαζί τους, μετά τον τοκετό.

Εκτός από την ιστορία της η Sarah δημοσίευσε και φωτογραφίες των νεογέννητων τόσο από τη μέρα της γέννησής τους και τις ημέρες στη ΜΕΝΝ, όσο και από τη μέρα που πήγαν σπίτι για πρώτη φορά.

Δείτε τις υπέροχες και συγκινητικές φωτογραφίες, στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωράκι και η ιστορία τους έγινε viral

Πέντε σημαντικά πράγματα που κάθε μαμά πρόωρου μωρού πρέπει να γνωρίζει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved