Η Hilaria Baldwin λίγο πριν γεννήσει ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της (pics)

Από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε δει με εγκυούλα!

Η Hilaria Baldwin λίγο πριν γεννήσει ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της (pics)

Αντίστροφα μετρά τον χρόνο για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της. Και η αγωνία της για τη μέρα, που θα κρατήσει αγκαλιά το νέο της μωράκι, όλο και μεγαλώνει. Ωστόσο, δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram με φόντο τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Κάποιες σχολιάζονται αρνητικά από τους followers και κάποιες πολύ θετικά, όπως, η τελευταία.


https://www.instagram.com/p/BhZkEzvAYyK/

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες, που έχουμε δει. Και μας εντυπωσίασε, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους φωτογραφίες. Συνήθως, ανεβάζει λίγο προκλητικές ή φωτογραφίες που συζητούνται αρνητικά.


https://www.instagram.com/p/BhU7zWOA3m1/



Στις αρχές της εβδομάδας, η Hilaria ανέβασε άλλη μία φωτογραφία, παρέα με το σύζυγό της Alec Baldwin, όπου σχολίασε σε αυτήν, ότι περνούν λίγες ώρες μόνοι, πριν τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της. Επίσης, στο συγκεκριμένο post εξήγησε ότι ο διάσημος ηθοποιός συνεχώς της λέει ότι δεν έχει σημασία πόσα παιδιά έχουν, αφού πάντα θα είναι «σύζυγοι». Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες της Hilaria Baldwin από τις εγκυμοσύνες της, όπως τις έχει ανεβάσει η ίδια στο Instagram .

Διαβάστε επίσης

Alec Baldwin: Η αποκάλυψη της συζύγου του για τον ρόλο του ως μπαμπάς μας εξέπληξε

Διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και η κόρη της ζωγραφίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Χαμός με την έγκυο σύζυγο του σταρ. Ποζάρει στη ντουζιέρα της, χωρίς εσώρουχο (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved