Ο λόγος που δακρύζει αυτή η μαμά κατά τη διάρκεια του τοκετού μας κάνει να ανατριχιάζουμε (pics)

Θα ανατριχιάσετε μόλις διαβάσετε την ιστορία αυτής της μαμάς!

Ο λόγος που δακρύζει αυτή η μαμά κατά τη διάρκεια του τοκετού μας κάνει να ανατριχιάζουμε (pics)

Η φωτογράφος εγκυμοσύνης και τοκετού Laura Fifield έχει καταγράψει με τη φωτογραφική της μηχανή αρκετές γέννες.

Ωστόσο, η τελευταία φωτογράφηση ενός μωρού του ουράνιου τόξου ήταν ιδιαίτερη και προκάλεσε σε όλους όσους είδαν τις φωτογραφίες ανατριχίλα.

Η Lila, αφού έχασε το τρίτο της παιδί λόγω επιπλοκών από εξωμήτριο κύηση ήταν τρομερά συντετριμμένη. Το ίδιο και ο σύζυγός της, Tim. Όταν κατάφερε να συλλάβει ξανά, αμέσως μετά την απώλεια της, ήταν ταυτόχρονα ενθουσιασμένη και νευρική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Εκτίμησα αφάνταστα την ευθραυστότητα και των δύο προηγούμενων κυήσεων μου, αλλά και της ίδιας μου της ζωής», έγραψε η Lila στο blog της Laura, σε ένα ποστ όπου δημοσίευε φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της. «Έναν χρόνο αφότου βίωσα την απώλεια, κρατούσα στην αγκαλιά μου το πολυτιμότερο δώρο του κόσμου όλου, το υπέροχο μωρό μας του ουράνιου τόξου, την Audrey Joy!».

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που απαθανάτισε με το φακό της η Laura, η φωτογραφία που δείχνει τη Lila να κρατά στην αγκαλιά της την Audrey, ενώ ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια της στο μάγουλο, είναι ίσως ότι πιο δυνατό έχουμε δει στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα. Αυτή η φωτογραφία πραγματικά απαθανατίζει τη δύναμη όλων εκείνων των συναισθημάτων που μπορεί να φέρει με τον ερχομό του ένα μωρό του ουράνιου τόξου.

Δείτε τις φωτογραφίες, έτσι όπως τις δημοσίευσε το popsugar στην παρακάτω gallery

Δείτε επίσης:

Η αντίδραση μιας μαμάς όταν αντίκρισε το 5 κιλά νεογέννητο μωρό της (pics)

Οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού ανά τον κόσμο θα σας αφήσουν άφωνους (pics)

Δείτε καρέ-καρέ τη γέννηση αυτού του μωρού - Απερίγραπτο φωτογραφικό άλμπουμ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved