Γνωστός παρουσιαστής έγινε πατέρας - Ο γιος του γεννήθηκε έξω από το διαμέρισμά του (pics)

Ο ίδιος αποκάλυψε το νέο στη βραδινή του εκπομπή δείχνοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία!

Γνωστός παρουσιαστής έγινε πατέρας - Ο γιος του γεννήθηκε έξω από το διαμέρισμά του (pics)

Ο γιος του γνωστού παρουσιαστή έκανε μια δραματική είσοδο στον κόσμο καθώς γεννήθηκε έξω από το διαμέρισμα των γονιών του, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Ο Seth Meyers, παρουσιαστής του Late Night υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του, Axel Strahl με τη σύζυγό του Alexi Ashe στις 8 Μαρτίου.

Ο Meyers έχει ακόμη έναν γιο, τον Ashe Olsen 2 ετών ο οποίος ανυπομονούσε να γνωρίσει το νεογέννητο αδερφούλη του, που όπως φάνηκε ήθελε να γεννηθεί νωρίτερα και όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής δεν περίμενε μέχρι να φτάσουν στο μαιευτήριο.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του ευχαρίστησε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, που έφτασε αμέσως στο διάδρομο του διαμερίσματος και τους γείτονές του που έφεραν πετσέτες και σκεπάσματα για να κρατήσουν το μωρό και τη σύζυγό του ζεστούς μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

«Κάλεσα το 911 και τους είπα "Σε ένα λεπτό πρόκειται να γεννηθεί το μωρό μου... γεννάμε... γεννήσαμε!"», είπε ο Meyers δείχνοντας μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγό του στο διάδρομο, μαζί με τους νοσηλευτές.

Ο περήφανος μπαμπάς δάκρυσε τη στιγμή που άρχισε να μιλά για τη σύζυγό του και τη δύναμή της.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Γνωστός παρουσιαστής ξανά μπαμπάς για δεύτερη φορά

Είναι κορίτσι! Γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε τη νεογέννητη μπεμπούλα του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved