Πώς είναι να ζεις με 3 παιδιά; 20 φωτογραφίες μας το δείχνουν «από την καλή και από την ανάποδη»

Μαμά με τρία παιδιά: Είναι εκείνη η μαμά που πήρε την απόφαση μετά από δύο παιδιά να κάνει ακόμη ένα τρίτο. Και για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της.

Πώς είναι να ζεις με 3 παιδιά; 20 φωτογραφίες μας το δείχνουν «από την καλή και από την ανάποδη»

Επίσης, είναι εκείνη η μαμά που ενδεχομένως να μην προγραμμάτιζε μια τρίτη εγκυμοσύνη αλλά της «έκατσε».

Και στις δύο περιπτώσεις τα παιδιά είναι ευλογία και ευτυχία. Ένα μωρό πάντα είναι ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή που θα μάθει μια γυναίκα ότι θα αποκτήσει ένα τρίτο παιδί μέχρι τη μέρα που θα το γεννήσει, ανυπομονεί. Ανυπομονεί και μαζί της ανυπομονούν και τα δύο μικράκια που έχει στη ζωή της. Το πρώτο παιδί βέβαια χαίρεται λίγο περισσότερο. Ξέρετε γιατί; Μα φυσικά, επειδή το δεύτερο παιδί της οικογένειας που ήταν το μικρότερο και εκείνο που τραβούσε τα βλέμματα και την προσοχή των γονιών περισσότερο από το πρώτο, θα μάθει από «πρώτο χέρι» όλα εκείνα που ένιωσε και βίωσε το πρώτο με τον ερχομό του. Πως είναι να χάνεις την προσοχή της μαμάς, του μπαμπά αλλά και όλων των οικιών.

Πώς είναι όμως στην πραγματικότητα η ζωή με τρία παιδιά; Πώς μια μαμά τα «κουμαντάρει»; Πώς τα «φέρνει βόλτα» και στην τελική πώς μοιάζει η ζωή της;

Μαμάδες που δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media μας δείχνουν πώς είναι η ζωή τους με τρία παιδιά. Άλλοτε η ζωή τους φαντάζει ιδανική και άλλοτε φαντάζει δύσκολη και κατόρθωμα. Δείτε 20 φωτογραφίες που βρήκαμε εμείς στο Instagram. Όλες αυτές οι μαμάδες χρησιμοποιούν το hastag #momof3 στις δημοσιεύσεις τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και πάρτε μια γεύση για το πώς θα είναι η ζωή σας με ένα τρίτο παιδί, είτε σκέφτεστε να κάνετε είτε ήδη είστε έγκυος στο τρίτο σας παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved