Βίκυ Καγιά: Η υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα (pics)

Μία υπέροχη φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Βίκυ Καγιά: Η υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα (pics)

Την τέλεια πασχαλινή φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Βίκυ Καγιά. Το πρώην μοντέλο αγκαλιά με την κόρη της Μπιάνκα βρίσκονται στέκονται στην αμμουδιά, με φόντο τη θάλασσα.

«Φως και αγάπη» ήταν το σχόλιο της, που έδενε με τα αρμονικά χρώματα της φωτογραφία. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Λεπτομέρεια που μας άρεσε: μαμά και κόρη ήταν και οι δύο ξυπόλητες, δίνοντας μία ρομαντική πινελιά στη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/BhUuwQQngcE/

Η Βίκυ Καγιά είναι, πλέον, μαμά δυο παιδιών και ο χρόνος που περνά μαζί τους, φροντίζει να είναι δημιουργικός. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή «Oh La La!» είχε εξομολογηθεί ότι σταμάτησε να θηλάζει το νεογέννητο γιο της, στις 40 ημέρες, επειδή η Μπιάνκα ζήλευε. Και ότι η κόρη της είχε αναστατωθεί από τον ερχομό του νέου μέλους, έτσι η παρουσιάστρια προτίμησε να σταματήσει το θηλασμό, ώστε να μη στεναχωριέται η κόρη της, αλλά και για να φέρει μία ισορροπία στο σπίτι.

Η Μπιάνκα, πάντως, συμμετέχει στη φροντίδα του μωρού και πλέον έχει συνηθίσει στην ιδέα ότι στην οικογένεια προστέθηκε και ένα νέο μέλος. Δείτε στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες της Μπιάνκα, όπως τις έχει δημοσιεύσει η Βίκυ Καγιά, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τη Bianca και τον Ηλία Κρασσά που δημοσίευσε αργά το βράδυ στο Instagram

Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να θηλάζει το γιο της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved