Το ορθόδοξο Πάσχα του Tom Hanks (pics)

Λατρεύει την Ελλάδα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία!

Το ορθόδοξο Πάσχα του Tom Hanks (pics)

Ο Tom Hanks είναι από τους δημοφιλέστερους και καλύτερους ηθοποιούς της γενιά του, και όχι μόνο. Είναι από τα ισχυρά χαρτιά του Χόλιγουντ και από τους αγαπημένος ηθοποιούς, με φαν σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα, όπου διατηρεί σπίτι στην Αντίπαρο.

Εξάλλου, η σύζυγός του, Rita Wilson είναι Ελληνίδα και την αγάπη της για την πατρίδα την έχει μεταδώσει και σε εκείνον. Και δεν είναι μόνο η αγάπη για την Πατρίδα. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός είναι βαθιά θρησκευόμενη και όταν το 1988 παντρεύτηκαν με τον Tom Hanks, ο διάσημος ηθοποιός βαφτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός. Μάλιστα και ο ίδιος είναι βαθιά θρησκευόμενος και κάθε Μ. Παρασκεύη κουβαλάει τον Επιτάφιο, στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο Λος Άντζελες.


https://www.instagram.com/p/BhS8Lv_hdLH/

Ο Tom Hanks, η Rita Wilson, η Nia Vardalos, ο Jim Giannopoulos, ο John Stamos, η Maria Menounos είναι οι ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι κάθε χρόνο τιμάνε δεόντως και παραδοσιακά το ορθόδοξο Πάσχα. Στη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας πηγαίνουν στην εκκλησία, ενώ την Κυριακή του Πάσχα συνήθως, συγκεντρώνονται στην έπαυλη του Προέδρου της Fox και γλεντάνε παραδοσιακά με το ψήσιμο του οβελία, το σπάσιμο των αυγών και κλασικά, τσάμικο.


https://www.instagram.com/p/BhLNur2DyPX/

Το ίδιο έκαναν και φέτος, με τη σύζυγο του Tom Hanks αλλά και τη Nia Vardalos να ανεβάζουν στα social media σχετικές φωτογραφίες. Μάλιστα, φέτος μαζί τους ήταν και ο Αλέξης Γεωργούλης! Ο ηθοποιός διατηρεί φιλία με τη Nia Vardalos, μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία κι έτσι βρέθηκε δίπλα στη διάσημη παρέα των Ελλήνων του Χόλιγουντ.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery πώς γιορτάζει ο διάσημος ηθοποιός το ελληνικό Πάσχα, τα τελευταία χρόνια. Οι φωτογραφίες είναι από το greekgateway.com και το Instagram των ηθοποιών.

Διαβάστε επίσης

Ο Tom Hanks έγινε παππούς! Δείτε για πρώτη φορά φωτό της 8 μηνών κουκλίτσας εγγονής του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved