Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων με τα πρωτότοκα παιδιά

Υπέροχες φωτογραφίες μαμάς με το πρώτο της παιδί.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων με τα πρωτότοκα παιδιά

Και σε λίγο καιρό από τώρα, θα κρατάτε στην αγκαλιά το δεύτερο παιδί σας. Την εμπειρία της εγκυμοσύνης την έχετε βιώσει, που σημαίνει ότι το άγχος σας δεν είναι τόσο μεγάλο, όπως την πρώτη φορά. Ωστόσο, τώρα έχετε το άγχος του πρωτότοκου παιδιού και πώς θα πάρει τον ερχομό του νέου μέλους.

Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα, που βγαίνει στα πρωτότοκα παιδιά, σε άλλα σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλα σε μικρότερο. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η στάση των γονιών. Αν το πρώτο παιδί είναι ηλικίας 5 ετών και πάνω είναι εύκολο να του εξηγήσετε κάποια πράγματα. Αν είναι μικρότερο, καλό είναι να βρίσκετε τρόπους να το απασχολείτε, που θα είναι ευχάριστοι για εκείνο, όχι κουραστικοί για εσάς και θα το κάνουν να νιώθει σημαντικό.

Και μία καλή ιδέα, που θα την έχετε για πάντα, είναι οι φωτογραφίες. Βγάλτε όσες περισσότερες φωτογραφίες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, μαζί με το πρωτότοκο παιδί σας. Είναι ευχάριστες, θα περάσετε καλά, θα έχετε μετά από χρόνια να θυμάστε τις στιγμές αυτές, ενώ βοηθά και στο δέσιμο του μεγαλύτερου παιδιού με το μωρό που έρχεται και είναι στην κοιλίτσα της μαμάς.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery υπέροχες φωτογραφίες έγκυων μαμάδων με τα πρωτότοκα παιδιά τους. Και βιώνετε κι εσείς κάτι αντίστοιχο, γιατί όχι, να πάρετε ιδέες.

Photos via Instagram

Διαβάστε επίσης

Πρώτο vs δεύτερο παιδί: Οι διαφορές σε 16 ξεκαρδιστικά σκίτσα (pics)

Σκοπεύετε να κάνετε δεύτερο παιδί; Ορίστε 11 πράγματα που δεν θα σας πει κανείς

Πρώτη εγκυμοσύνη vs επόμενες εγκυμοσύνες: Όλες οι διαφορές σε τρία λεπτά από μια μαμά (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved