Τατιάνα Στεφανίδου: Είδαμε την κρεβατοκάμαρά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (pics)

Η παρουσιάστρια έχει γούστο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Είδαμε την κρεβατοκάμαρά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (pics)

Αρκετά συχνά, η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Και κάθε φορά, εντυπωσιαζόμαστε από το τρομερό γούστο της παρουσιάστριας και την απίθανη διακόσμηση. Εξάλλου, η ίδια είναι μία φινετσάτη γυναίκα και δεν θα μπορούσε η φινέτσα αυτή να μην αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση του σπιτιού της.

Αυτή τη φορά, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με το σκύλο της οικογένειας, τον οποίο υιοθέτησαν πρόσφατα. Κι έστειλε μήνυμα αγάπησε σε όλους, για τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Στην επίμαχη φωτογραφία, η παρουσιάστρια είναι καθισμένη στο κρεβάτι της, μαζί με τον Tommy κρατώντας στην αγκαλιά της μία υπέροχη ανθοδέσμη. Ωστόσο, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε την εντυπωσιακή διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς της σε μπεζ και χρυσούς χρωματισμούς και την κουρτίνα, που κρέμεται από την οροφή.


https://www.instagram.com/p/BhOX1_Oh6Bt/

Και η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινε ασχολίαστη από τους followers της, με τα μηνύματα να μοιράζονται. Άλλοι να μη βλέπουν με καλό μάτι την πολυτέλεια και άλλοι να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια. Εμάς, πάντως, μας άρεσε πολύ η κρεβατοκάμαρά της και τη ζηλέψαμε.

Δείτε στην παρακάτω gallery κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι της, που έχει αναρτήσει στο παρελθόν στο λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της Λυδίας, από το ταξίδι στην Αγγλία (pics)

Έντεκα σταρ μάς δείχνουν τις κρεβατοκάμαρες τους και παίρνουμε ιδέες διακόσμησης για τις δικές μας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved