Καδράκια… μαγνητάκια! Μια τέλεια και διασκεδαστική κατασκευή!

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών κι εκτός από τις οικογενειακές αποδράσεις που ετοιμάζουμε, διότι θα είναι και καλός ο καιρός μαζέψτε υλικά και αφιέρωσε χρόνο φτιάχνοντας δημιουργικές κατασκευές με τα παιδιά!

Καδράκια… μαγνητάκια! Μια τέλεια και διασκεδαστική κατασκευή!

Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορούμε να ομορφύνουμε τους τoίχους τους παιδικού υπνοδωματίου με κάδρα γεμάτα χρωματιστούς μαγνήτες! Για την κατασκευή θα χρειαστείτε:


-Μια κορνίζα που σου αρέσει
- Ακρυλικά χρώματα και πινέλο
- Κοντραπλακέ
- Χαρτί scrapbooking
- Κόλλα
- Μαγνητική μπογιά
- Πινέλο σφουγγαράκι
- Μαγνήτες


Ξεκινάς κόβοντας το κόντραπλακέ σου σε μέγεθος που να ταιριάζει με την κορνίζα σου. Μπορείς έτσι να φτιάξεις όσο μεγάλο ή μικρό κάδρο σου αρέσει. Μετά μπορείς να βάψεις την κορνίζα σου εάν είναι σε κάποιο χρώμα που δεν σου αρέσει ώστε να στεγνώνει εντωμεταξύ. Συνεχίζεις βάφοντας με την μαγνητική μπογιά σου το κόντραπλακέ. Ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Συνήθως χρειάζονται 2-3 στρώσεις. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά! Μετά περνάς μια λεπτή στρώση της κόλλας σου με το πινέλο σφουγγαράκι επάνω στο κόντραπλακέ (από την πλευρά της μαγνητικής μπογιάς) και κολλάς το χαρτί scrapbooking που έχεις διαλέξει. Το ισιώνεις καλά να μην έχει φουσκάλες και το γυρίζεις ανάποδα με βάρος επάνω του μέχρι να στεγνώσει καλά. Το κόντρα πλακέ σου είναι έτοιμο να μπει στην κορνίζα του. Φρόντισε να το στερεώσεις με κανένα καρφάκι εάν δεν έχει ήδη δοντάκια που στηρίζουν το τζάμι. Κολλήστε τα μαγνητάκια και είναι έτοιμο!
Πηγή: ftiaxto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved