Shiloh Pitt-Jolie: Θέλει να αποκαλεί «μαμά» την Jennifer Aniston; Το δημοσίευμα που «έβαλε» φωτιές

Το δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές και θέλει πυρ και μανία την Angelina Jolie.

Shiloh Pitt-Jolie: Θέλει να αποκαλεί «μαμά» την Jennifer Aniston; Το δημοσίευμα που «έβαλε» φωτιές

Από τη στιγμή που η Jennifer Aniston ανακοίνωσε από κοινού με τον Justin Theroux ότι χωρίζουν, τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Brad Pitt δίνουν και παίρνουν. Τη μία θέλουν το πρώην ζευγάρι να βγαίνει κρυφά ραντεβού, την άλλη να είναι και πάλι μαζί και σύντομα να ανακοινώνουν την επανασύνδεσή τους. Την άλλη υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία επαφή και την άλλη τους… παντρεύουν, ξανά! Ωστόσο, το πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού, New Idea ξεπέρασε κάθε άλλο κι «έβαλε» φωτιές στο Χόλιγουντ.

pitt aniston

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, Brad Pitt και Jennifer Aniston βγαίνουν κρυφά, ενώ ο ηθοποιός τής έχει γνωρίσει και την κόρη του, Shiloh. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η 11χρονη κόρη του συμπαθεί τόσο πολύ την πρώην σύζυγο του μπαμπά της, που φέρεται να του ζήτησε να την αποκαλεί… «μαμά»! Ουπς. Και τι λέει γι’ αυτό η Angelina Jolie; Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι είναι το λιγότερο, έξαλλη. Για εκείνους που επιθυμούν διακαώς μία επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού, είναι το ιδανικό σενάριο.

angelina jolie brad pitt

Είναι, όμως, και αληθινό; Αν πιστέψουμε την ισχυρή διάψευση του gossipcop.com, η ιστορία αυτή στέκει μόνο ως σενάριο χολιγουντιανής ταινίας! Γιατί, όπως υποστηρίζει το δικό τους δημοσίευμα, ούτε ο Brad Pitt συναντά την Jennifer Aniston, ούτε και η κόρη του Shiloh την έχει γνωρίσει. Επίσης, η μικρή μπορεί να έχει αδυναμία στο μπαμπά της, όμως, ποτέ δεν θα αποκαλούσε μία άλλη γυναίκα «μαμά», αφού με τη δική της μαμά έχουν μία ιδιαίτερα στενή σχέση. Επίσης, αυτή την περίοδο με την Angelina Jolie είναι κοντά στο να τα βρουν σχετικά με το διαζύγιο και σε καμία περίπτωση, δεν θα το ρίσκαρε.

Δείτε στην παρακάτω gallery παλαιότερες στιγμές του ηθοποιού με την κόρη του, με την οποία είναι ολόιδιοι.

Διαβάστε επίσης

Shiloh Jolie - Pitt: Όσο μεγαλώνει είναι ολόιδια ο μπαμπάς της (photos)

Brad Pitt: Περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, μετά το χωρισμό του με την Angelina Jolie (pics)

Gerard Butler: «Άναψε» φωτιές ανάμεσα σε Angelina Jolie & Jennifer Aniston. Η δήλωση που συζητήθηκε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved