Βασίλισσα Σοφία - Λετίθια: Στο μικροσκόπιο οι δημόσιες εμφανίσεις τους μετά τον καυγά (pics)

Ήταν πάντα τεταμένες οι σχέσεις των δύο γυναικών;

Βασίλισσα Σοφία - Λετίθια: Στο μικροσκόπιο οι δημόσιες εμφανίσεις τους μετά τον καυγά (pics)

Ο δημόσιος καβγάς της Βασίλισσας Σοφίας με τη νύφη της, Λετίθια στην πασχαλινή λειτουργία κάνει το γύρο του κόσμου. Η συμπεριφορά της Βασίλισσας απέναντι στην πεθερά της έχει προκαλέσει αίσθηση, ενώ στην Ισπανία το Twitter έχει «πάρει» φωτιά. Οι χρήστες είναι φανερά ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά της Λετίθια απέναντι στην αγαπημένη τους Βασίλισσα, ενώ δε διστάζουν να την κατηγορήσουν για απρέπεια κι έλλειψη σεβασμού απέναντι στη Βασιλομήτωρ!

Όσο για τον Ισπανικό Τύπο και εκεί υπάρχει ένα «μούδιασμα» καθώς δεν περίμεναν ότι θα δημιουργείτο ένα τέτοιο επεισόδιο δημοσίως με πρωταγωνιστές τα βασιλικά μέλη. Ωστόσο, τα Μέσα της χώρας προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί οι δύο βασίλισσες έφτασαν να έχουν μία τέτοια άχαρη (έντονη και άβολη για πολλούς) σκηνή σε κοινή θέα. Και συμφωνούν ότι δεν πρόκειται για μία άτυχη στιγμή, αλλά υπάρχει… παρελθόν.

Και πώς οι σχέσεις της Βασίλισσας Σοφίας με τη νύφη της είναι τεταμένες εδώ κι αρκετά χρόνια. Μάλιστα, δημοσίευμα υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν με μία δημόσια αναφορά της Βασίλισσας Σοφίας στη μεγαλύτερη εγγονή της, Λενόρ, όπου είχε αποκαλύψει ότι πίνει αναψυκτικά και μάλιστα μαθαίνει και τα μικρά της ξαδέλφια να κάνουν το ίδιο. Και, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αποκάλυψη αυτή είχε ενοχλήσει τη νύφη της.

Αλήθεια ή ψέματα, μόνο το Παλάτι της Ισπανίας το γνωρίζει. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, οι δύο γυναίκες στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είχαν δώσει δείγματα ότι οι σχέσεις τους έχουν πρόβλημα. Το αντίθετο. Δείτε την παρακάτω photo gallery με κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και θα καταλάβετε, τι εννοούμε!

Διαβάστε επίσης

Το παλάτι της Βασίλισσας Letizia της Ισπανίας είναι καλύτερο απ' ό,τι φαντάζεσαι (pics)

Μικροί πρίγκιπες & μικρές πριγκίπισσες ανά τον κόσμο.... διδάσκουν στιλ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved