Για πρώτη φορά: Το διάσημο μοντέλο φωτογραφίζεται και δημοσιεύει φώτο πριν και μετά τον τοκετό

Η μητρότητα την έκανε να λάμπει!

Για πρώτη φορά: Το διάσημο μοντέλο φωτογραφίζεται και δημοσιεύει φώτο πριν και μετά τον τοκετό

Το γνωστό supermodel φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του και μετά τον τοκετό αγκαλιά με το νεογέννητο αγγελούδι του.

Τις λήψεις τράβηξε ο φωτογράφος Joyce Park αποκλειστικά για το περιοδικό People.com ενώ για το styling είναι η υπεύθυνη η γνωστή Monica Rose.

Οι πρώτες φωτογραφίες, εκείνες δηλαδή που δείχνουν τη Nicole Trunfio να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, τραβήχτηκαν στις 13 Ιανουαρίου, δύο μέρες δηλαδή πριν η ίδια και ο σύζυγός της Gary Clark Jr. υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, Gia Leblane και οι άλλες δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Η 32χρονη που στις ασπρόμαυρε φωτογραφίες ποζάρει είτε γυμνή είτε με ελαστικά μαύρα ρούχα που τονίζουν το καλλίγραμμο κορμί της μίλησε στο People λέγοντας: «Μου άρεσε πολύ η ιδέα της Monica για αυτή τη φωτογράφηση. Είναι τόσο γλυκιά και συναισθηματική και απαθανατίζει μια περίοδο της ζωής μου που δεν διαρκεί πολύ!».

Για τις φωτογραφίες όμως, μίλησε και η ίδια η Rose λέγοντας ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μέρος ενός ιδιαίτερου project που δουλεύει με διάσημους και έχει να κάνει με τη μητρότητα. «Ήταν πραγματικά τιμή μου που με άφησε να τη φωτογραφίσω πριν και μετά την εγκυμοσύνη της!», είπε στο αμερικανικό περιοδικό.

Η Nicole Trunfio και ο σύζυγός της έχουν ακόμη ένα γιο. Τον τριών ετών Zion Rain!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved