Το πιο υπέροχο Πάσχα με τα παιδιά σας και τον Πίτερ Ράμπιτ στο Kidom του Allou Fun Park

Το Kidom του Allou Fun Park, όπως σας έχω γράψει είναι ο αγαπημένος μας προορισμός. Η Νικόλ το λατρεύει, το ίδιο και εγώ και ο άνδρας μου. Απολαμβάνουμε τον καφέ μας και η μικρή απολαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες.

Το πιο υπέροχο Πάσχα με τα παιδιά σας και τον Πίτερ Ράμπιτ στο Kidom του Allou Fun Park

Δεν γινόταν λοιπόν να μην επισκεφθούμε τον αγαπημένο μας προορισμό μόλις ακούσαμε ότι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, θα έχει μοναδικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ!».

Η αλήθεια είναι ότι η Νικόλ φέτος ήθελε να φτιάξει πολλές πασχαλινές κατασκευές. Εγώ από την άλλη στο γραφείο όλη μέρα μόνο διάθεση για κατασκευές δεν είχα. Πόσο μάλλον όταν έχεις και ένα 8χρονο μαζί σου. Για να με συγχωρήσει λοιπόν που δεν κάναμε πολλά πράγματα μαζί αυτό το Πάσχα, της υποσχέθηκα πριν φύγουμε για το χωριό, μια βόλτα στο Kidom του Allou Fun Park όπου θα είχε τη δυνατότητα να κάνει όλα εκείνα που ήθελε και που δεν κάναμε μαζί.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης κατά τις 16.10, μόλις φύγαμε από το γραφείο κατευθυνθήκαμε προς την Πέτρου Ράλλη. «Μαμά, δεν πάμε σπίτι... Πού πάμε;» με ρώτησε η Νικόλ, μόλις είδε ότι δεν στρίψαμε στην έξοδο της Λυκόβρυσης για το σπίτι. «Θα δεις!» της απάντησα.

kidom peter rabbit 7

Μόλις είδε ότι παρκάραμε έξω από το Kidom, άρχισε να φωνάζει όλο χαρά. Η χαρά της έγινε μεγαλύτερη όταν διαπίστωσε ότι στο Kidom είχε πολλές πασχαλινές δραστηριότητες με αφορμή τη νέα ταινία του Πίτερ Ράμπιτ. Έφτιαξε λαγουδο-αυτάκια, καρότα, της έκαναν υπέροχα facepainting και έπαιξε με τα αγαπημένα της παιχνίδια. Ανέβηκε στο μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, μπήκε στα βαρκάκια Bloom-Bloom, έφαγε ποπ κορν, ζαχαρωτά, ήπιε ένα υπέροχο χυμό και μετά από τουλάχιστον 2 ώρες παιχνιδιού και εκτόνωσης, επιστρέψαμε στο σπίτι.

«Μαμά, θα πάμε πάλι αύριο;», μου είπε όλο λαχτάρα όταν άνοιξα την πόρτα του σπιτιού. Της υποσχέθηκα πως θα πάμε και ότι την επόμενη φορά θα έχουμε και τη φίλη της τη Φαίη μαζί, ώστε η απόλαυση να είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική.

Όσοι μείνετε στην Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα θα πρέπει να επισκεφθείτε το Kidom του Allou Fun Park. Τα παιδιά σας θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα φτιάξουν υπέροχες κατασκευές και θα απολαύσουν τα παιχνίδια του μεγάλου παιδότοπου του Kidom στα 10 στρέμματα μαγείας και χαράς που έχει δημιουργηθεί μόνο για παιδιά!

kidom peter rabbit 10

Επισκεφθείτε Kidom του Allou Fun Park μέχρι τις 15 Απριλίου και τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ», να φτιάξουν τα δικά τους λαγουδο-αυτάκια όπως η Νικόλ, τα δικά τους καρότα, να βάψουν τις φατσούλες τους και πολλά ακόμα!

Καλό Πάσχα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved