Τι λαμπάδα να πάρω φέτος στο βαφτιστήρι μου;

Ο απόλυτος πασχαλινός οδηγός για να αναδειχτείς η καλύτερη νονά της καρδιάς του!

Τι λαμπάδα να πάρω φέτος στο βαφτιστήρι μου;

Αυτές τις μέρες τα βαφτιστήρια μας, μας περιμένουν με μεγαλύτερη χαρά και ανυπομονησία από ποτέ. Γνωρίζουμε πολύ καλά αυτά τα συναισθήματα, γιατί τα έχουμε βιώσει ως παιδάκια και εμείς. Ποιος δεν περίμενε τη μεγάλη στιγμή που θα έπαιρνε τη λαμπάδα; Ποιος δεν έσκιζε τα περιτυλίγματα του μυστηριώδους κουτιού, ενώ δεκάδες σκέψεις για το τι μπορεί να περιέχει τον κατέκλυζαν; Και φυσικά… ποιος δεν κρατούσε με περηφάνεια το πολύχρωμο κερί του στην εκκλησία;

Αυτή την περίοδο τα μικρά μας αγγελούδια ανυπομονούν περισσότερο από ποτέ να παραλάβουν τα πολύχρωμα δέματα, με τα οποία θα ασχολούνται στις πασχαλινές τους διακοπές, που είναι γεμάτες παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Για αυτό και εμείς βάζουμε τα δυνατά μας για να μην τα απογοητεύσουμε… Όσα χρόνια και αν περάσουν, η αναζήτηση του ιδανικού δώρου δεν είναι εύκολη. Συζητάμε μαζί τους, προσπαθούμε να τα «ψαρέψουμε», προκειμένου να τους προσφέρουμε το καλύτερο! Παρόλα αυτά, όπως ξέρεις καλά, τα μικρά παιδάκια στο τέλος της ημέρας μπορεί να αλλάξουν γνώμη.

Για τον λόγο αυτό κάναμε μία μικρή έρευνα για να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό ακριβώς που ονειρεύεται η λιλιπούτια πριγκίπισσά σου ή ο μικρός σου μπόμπιρας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες επιλογές που θα ενθουσιάσουν πραγματικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια και θα σε αναδείξουν αυτομάτως σε καλύτερη νονά στον κόσμο! Συμβουλέψου τον σύντομο οδηγό μας για να βρεις το δώρο που ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες κοριτσιών και αγοριών κάθε ηλικίας.

Λαμπάδες που θα την ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους!

Κάθε κορίτσι αγαπάει να δημιουργεί συναρπαστικές φανταστικές ιστορίες και παραμυθένιους κόσμους. Πρωταγωνίστρια σε αυτούς φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι καμία εκτός από την πιο δημοφιλή κούκλα όλων των εποχών, με την οποία παίζαμε και εμείς. Η σίγουρη επιλογή για κάθε πριγκίπισσα λοιπόν είναι η λαμπάδα Barbie και το σκυλάκι της, το οποίο με το γύρισμα ενός μοχλού αρχίζει να περπατάει μόνο του!

PUBLIC 1



Και αν η μικρή σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία όχι μόνο στα σκυλάκια, αλλά σε όλα τα ζωάκια τότε τα TY Beanie Boos αποτελούν ιδανική επιλογή. Κάθε μία από τις λαμπάδες της σειράς περιέχει τα πιο χαριτωμένα λούτρινα κουκλάκια που θα τις χαρίσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στις διακοπές. Μπορείς να τις βρεις όλες online!

PUBLIC 2

Η λαμπάδα με το πιο εντυπωσιακό δώρο!

Αν έχεις και εσύ κορούλα, τότε σίγουρα γνωρίζεις την τρέλα με τους χαρακτήρες της ταινίας Frozen. Τα παιδιά τη λατρεύουν, για αυτό και η εμπνευσμένη Λαμπάδα Frozen Μαγική Σκηνή My Starlight LED είναι εξαιρετική επιλογή για τις μικρές fan του παραμυθένιου κόσμου της Άννας και της Έλσας. Περιέχει το πιο εντυπωσιακό δώρο, μία μαγική σκηνή, η οποία θα γίνει το «καταφύγιό» της και θα τη βρεις στα καταστήματα Public. Με 13 φωτάκια LED για εντυπωσιακό εφέ, το παραμύθι ζωντανεύει!

PUBLIC 3

Προσεγμένες επιλογές για κομψά κορίτσια!

Ως γυναίκα γνωρίζεις ότι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε ακόμη πιο απαιτητικές. Αν, λοιπόν, θέλεις να εκπλήξεις ευχάριστα τη βαφτιστήρα σου που μεγάλωσε πριν καν το καταλάβεις, τότε αναζήτησε μία πιο ιδιαίτερη, χειροποίητη λαμπάδα. Εμείς ξεχωρίσαμε τις Synchronia, Lajoie και Makris που είναι διακοσμημένες με υπέροχα μπρελόκ, πεταλούδες, και άλλα μοναδικά στοιχεία θα τη συνοδεύσουν διακριτικά και με στυλ στην εκκλησία.

Ιδανικά, μπορείς να συνοδεύσεις μία από τις παραπάνω λαμπάδες με ένα δώρο που είναι κατάλληλο για την ηλικία της. Παιδικά πασχαλινά βιβλία, παζλ, κούκλες, παιχνίδια χειροτεχνίας και διασκεδαστικά επιτραπέζια είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Περισσότερες ιδέες που θα σε εμπνεύσουν μπορείς να βρεις εδώ.

PUBLIC 4

Η απόλυτη επιλογή για αγόρια που αγαπούν την περιπέτεια!

Τα αγόρια αγαπούν τη δράση και δεν σταματούν να κινούνται ποτέ! Αν θέλεις να τα κάνεις να χαμογελάσουν, τότε χάρισέ τους ένα δώρο που θα τους δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάτι νέο. Εμείς ενθουσιαστήκαμε με τη λαμπάδα με τους αγαπημένους ήρωες των PJ Masks με το απίθανο Scooter με 3 ρόδες που θα τους επιτρέψει να κάνουν τις πιο cool βόλτες, φορώντας την κάπα και τη μάσκα τους! Έτσι, θα μεταμορφωθούν σε δευτερόλεπτα σε σούπερ ήρωες!

PUBLIC 5

Η λαμπάδα που θα λατρέψει κάθε μικρός ποδοσφαιρόφιλος

Είναι το βαφτιστήρι σου «κολλημένο» με τη μπάλα; Ενθουσίασέ το με τη λαμπάδα Messi Training System! Θα γίνει το αγαπημένο δώρο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, γιατί έρχεται μαζί με συλλεκτική δερμάτινη μπάλα προπόνησης, αυθεντικό αυτόγραφο του Leo Messi, ποδοσφαιρικό T-Shirt και πολλά ακόμα. Με τη λαμπάδα Messi το χαμόγελο είναι δεδομένο όπως και οι ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο! Θα τη βρεις στο Public.gr ή ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο!

PUBLIC 6

Φυσικά, πέρα από τη λαμπάδα, μην ξεχνάς ότι πρέπει να φροντίσεις και για τα υπόλοιπα! Εξέπληξε ευχάριστα κάθε αγόρι με δώρα όπως παιδικά πατίνια, gaming, τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και διασκεδαστικά επιτραπέζια!

Επισκέψου το Public.gr ή ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο και ανακάλυψε αμέτρητες λαμπάδες και άλλα ευφάνταστα δώρα που θα κάνουν το βαφτιστήρι σου να χαμογελάσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved