Οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού ανά τον κόσμο θα σας αφήσουν άφωνους (pics)

Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές, όπως και η στιγμή του τοκετού!

Οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού ανά τον κόσμο θα σας αφήσουν άφωνους (pics)

Ήδη κάποιοι μπορούν να ψηφίσουν τις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού και εγκυμοσύνης για το 2018 εδώ, αλλά οι περσινές φωτογραφίες που κέρδισαν τις καρδιές των αναγνωστών των social media, ακόμη αφήνουν το κοινό άφωνο.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και που δείχνουν την πραγματική πλευρά του τοκετού. Κάποιες γυναίκες καταφέρνουν να γεννήσουν προγραμματισμένα στο μαιευτήριό και με τη βοήθεια του γυναικολόγου ή της μαίας τους. Άλλες πάλι γυναίκες, δεν καταφέρνουν να γεννήσουν έτσι ακριβώς όπως προγραμματίζουν καθώς τα νερά μπορεί να σπάσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή για παράδειγμα και να γεννήσουν μέσα στο αυτοκίνητο ή πάλι να γεννήσουν στο σπίτι τους μέσα σε μια πισίνα ή μπανιέρα.

Όπως και αν γεννήσει μια γυναίκα, η στιγμή είναι μαγική, μοναδική και ανεπανάληπτη. Αν έχεις μεριμνήσει να έχεις κοντά σου μια φωτογράφο (πράγμα που διαδίδεται ακόμη και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια) θα έχεις καταφέρει να απαθανατίσεις και να κρατήσεις μια για πάντα αυτή τη στιγμή αν πάλι δεν είσαι από αυτές τις μαμάδες, πάλι τυχερή είσαι καθώς κάθε φωτογραφία τοκετού που βλέπεις σε κάνει να ταξιδεύεις σε εκείνη τη μέρα που έγινες για πρώτη φορά μαμά.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε έχουν βραβευτεί για τη μοναδικότητά τους και για το συναίσθημα που καταφέρνουν να βγάλουν. Φωτογραφίες που αφήνουν άφωνες ακόμη και εμάς που έχουμε γίνει ήδη μαμάδες εδώ στο Mothersblog.

Δείτε τις και εσείς στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Η αντίδραση μιας μαμάς όταν αντίκρισε το 5 κιλά νεογέννητο μωρό της (pics)

Δείτε καρέ-καρέ τη γέννηση αυτού του μωρού - Απερίγραπτο φωτογραφικό άλμπουμ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved